2015-07-13 17:45:54
Φωτογραφία για ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΑΙΑ 5ΑΔΑ ΤΗΣ ΧΡΟΝΙΑΣ ΣΠΑΝΟΥΛΗΣ, ΠΡΙΝΤΕΖΗΣ ΚΑΙ ΣΛΟΥΚΑΣ!
Το γεγονός ότι ο Ολυμπιακός ήταν ο απόλυτος κυρίαρχος τη χρονιά που μας πέρασε κατακτώντας πανάξια τον τίτλο του πρωταθλητή Ελλάδας και μάλιστα με συνολικό σκορ 5-0 κόντρα στον Παναθηναϊκό έρχονται να επιβεβαιώσουν οι …αριθμοί.

Συγκεκριμένα, τρεις παίκτες των ερυθρόλευκων αναδείχθηκαν στην κορυφαία πεντάδα της Basket League ΣΚΡΑΤΣ, επιβεβαιώνοντας με ξεκάθαρο τρόπο την ανωτερότητά τους έναντι των εγχώριων αντιπάλων τους, όπως επίσης και το γεγονός ότι ο Ολυμπιακός ήταν με διαφορά η καλύτερη ομάδα για τη σεζόν που μας πέρασε!

Ο λόγος για τους Βασίλη Σπανούλη, Κώστα Σλούκα και Γιώργο Πρίντεζη.

Οι τρεις παίκτες του Θρύλου, οι οποίοι υπήρξαν από τα βασικά στελέχη της ξέφρενης πορείας του Θρύλου προς τη κατάκτηση του πρωταθλήματος (ο Κώστας Σλούκας από την νέα σεζόν θα αγωνίζεται με τη φανέλα της Φενέρμπαχτσε) μαζί με τους Αλέξανδρο Βεζένκοφ και Λουκά Μαυροκεφαλίδη συνθέτουν την καλύτερη πεντάδα της Basket League ΣΚΡΑΤΣ.

Αυτό, τουλάχιστον προκύπτει μετά την ψηφοφορία στην οποία συμμετείχαν κατά ποσοστό 40% φίλαθλοι (5.700 χρήστες του διαδικτύου), εκπρόσωποι των ΜΜΕ, και κατά 60% προπονητές και αρχηγοί των ομάδων του Πρωταθλήματος.

Στην ψηφοφορία του κοινού οι παίκτες της πρώτης πεντάδας πήραν 2.326 ψήφους ο Βασίλης Σπανούλης, 1.160 ο Κώστας Σλούκας, 3.526 ο Αλέξανδρος Βεζένκοφ, 1.745 ο Γιώργος Πρίντεζης και 1.179 ο Λουκάς Μαυροκεφαλίδης.
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ