2015-07-14 20:16:30
Φωτογραφία για Γεννηματά: Επικίνδυνη η θεωρία περί πραξικοπήματος - Ο Τσίπρας να αναλάβει τις ευθύνες του
Να διασφαλίσει την εύρυθμη λειτουργία της Βουλής και να αποστεί από την «επικίνδυνη» θεωρία περί πραξικοπήματος κάλεσε τον Πρωθυπουργό η Φώφη Γεννηματά.

Η πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ μετά την συνεδρίαση της ΚΟ του κινήματος, επεσήμανε με έμφαση πως «ο συμβιβασμός, η συμφωνία και οι εφαρμοστικοί νόμοι που έρχονται, φέρουν την υπογραφή του κυρίου Τσίπρα». Υπογράμμισε πως «αυτή η υπογραφή θα έπρεπε να δεσμεύει τον ίδιο, το κόμμα του, την Κοινοβουλευτική του Ομάδα και την Κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ» και πρόσθεσε: «Είναι προφανές ότι επειδή αυτό δεν συμβαίνει, καταφεύγουν στη θεωρία περί δήθεν «Πραξικοπήματος»».

Η Φώφη Γεννηματά προειδοποίησε πως «η θεωρία αυτή είναι επικίνδυνη, ακυρώνει και εκθέτει τον ίδιο τον Πρωθυπουργό και προσβάλει τους φίλους και συμμάχους της χώρας, τους Ευρωπαίους Σοσιαλιστές, που έδωσαν μάχη για να μείνει η Ελλάδα στο Ευρώ». Κάλεσε τέλος τον Αλέξη Τσίπρα «να πάρει αποφάσεις και να δράσει με παρρησία και ευθύνη για την Κυβέρνησή του, τους Βουλευτές του, την εύρυθμη λειτουργία της Βουλής και το κόμμα του».
Πηγή Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ