2015-07-15 15:48:18
Φωτογραφία για ΦΕΥΓΕΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ ΛΟΓΩ... ΚΑΠΙΝΟ;
Όχι ο Ρομπέρτο -όπως φοβήθηκαν οι οπαδοί του Ολυμπιακού- αλλά ο Γκιόργκι Λόρια ενδέχεται να... αποχωρήσει μετά τη μεταγραφή Καπίνο.

Ένα μικρό... «ντόμινο» (αλλά χωρίς την κατάληξη που απεύχονταν οι οπαδοί των ερυθρόλευκων) ενδέχεται να προκαλέσει η μεταγραφή του Στέφανου Καπίνο.

Παρόλο που η απόκτηση του Έλληνα γκολκίπερ έφερε... σκέψεις για πώληση του Ρομπέρτο, δεν είναι ο Ισπανός εκείνος που πιθανολογείται ότι μπορεί ν’ αποχωρήσει από το Λιμάνι.

Κι αυτό διότι, όπως σας έχουμε ενημερώσει (δείτε το σχετικό θέμα ΕΔΩ) έχει προκύψει ζωηρό ενδιαφέρον της Τράμπζονσπορ για τον Γκιόργκι Λόρια. Η τουρκική ομάδα έχει τεχνικό διευθυντή τον Σότα Αρβελάντζε, ο οποίος καλοβλέπει τον συμπατριώτη του για τη θέση κάτω από τα δοκάρια.

Όπως αναφέρουν μάλιστα δημοσιεύματα στην Τουρκία, τον έχει ζητήσει απ’ τη διοίκηση του συλλόγου ενώ έχει αποσπάσει και τη συγκατάθεση του ίδιου του 29χρονου γκολκίπερ (εφόσον επιτευχθεί συμφωνία με τον Ολυμπιακό).

Σε περίπτωση εξάλλου που ευοδωθεί η συγκεκριμένη φημολογία, οι ερυθρόλευκοι θα καταφέρουν ν’ αποκομίσουν οικονομικό κέρδος από τον Λόρια πριν καν... φορέσει τη φανέλα τους, μιας και είχε αποκτηθεί ως ελεύθερος.

Από την πρώτη στιγμή σας ενημερώσαμε ότι δεν τίθεται θέμα... Ρομπέρτο, όπως αρκετοί νόμισαν. Δείτε το πρωινό θέμα ΕΔΩ
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
Τα ντέρμπι της Super League
ΕΠΟΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
Τα ντέρμπι της Super League
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ