2015-07-15 17:24:56
Φωτογραφία για ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ ΔΙΑΨΕΥΔΟΥΝ ΤΙΣ ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ... ΕΞΥΠΝΑΔΕΣ!
Δημοσιεύματα με... τεράστια γράμματα είδαν χθες το φως της δημοσιότητας σε συγκεκριμένα σάιτ, ότι δήθεν η Φενέρμπαχτσε έστειλε επιστολή διαμαρτυρίας στην UEFA εις βάρος των ελληνικών συλλόγων που εμπλέκονται στην υπόθεση της «εγκληματικής οργάνωσης

Το υψηλόβαθμο στέλεχος της διοίκησης της Φενέρμπαχτσε, Μαχμούτ Ουσλού, μίλησε στο gazzetta.gr και δήλωσε άγνοια πάνω στο συγκεκριμένο θέμα :

«Δεν είναι αληθές αυτό που γράφεται για την Φενέρμπαχτσε. Δεν έχουμε στείλει καμία επιστολή για καμία ελληνική ομάδα. Δεν διαμαρτυρηθήκαμε στην UEFA. Είναι κάτι που δεν ισχύει», ήταν το σχόλιο του Ουσλού.

Το gazzetta.gr στη συνέχεια επικοινώνησε και με τον Τούρκο δημοσιογράφο του «Radyospor», Οζγκούρ Σαντσάρ :

«Από όσο γνωρίζω η Φενέρμπαχτσε δεν έχει στείλει τέτοια επιστολή στην UEFA, ούτε ποτέ έκανε κάποια νύξη για τον Ολυμπιακό.

Δεν είναι αλήθεια όσα γράφονται. Δεν υπάρχει τέτοια πρόθεση. Αυτό που έχει συμβεί είναι πως κάποια μερίδα οπαδών της ομάδας διαμαρτυρήθηκαν μεμονωμένα στην UEFA θεωρώντας πως πρόκειται για άνιση μεταχείριση.


Μάλιστα εστιάζουν στον Αστέρα Τρίπολης. Όμως για να μην παρεξηγηθώ πρόκειται για μία ανεπίσημη κίνηση που δεν σχετίζεται με την διοίκηση της Φενέρμπαχτσε, ούτε αποτελεί επίσημη θέση της ομάδας.

Προφανώς αυτό διογκώθηκε από τα media. Επαναλαμβάνω, δεν υπάρχει καμία τέτοια πρόθεση από την Φενέρμπαχτσε».

* To γιατί κάποιοι... Έλληνες δημοσιογράφοι έδωσαν τέτοια διάσταση σε ένα ανύπαρκτο θέμα είναι τόσο εύκολο να το καταλάβουμε όσο το τι κάνει... νιάου νιάου στα κεραμίδια! 
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ