2015-07-15 21:48:33
Φωτογραφία για ΣΙΛΒΑ : ΕΧΟΥΜΕ ΔΡΟΜΟ ΜΠΡΟΣΤΑ ΜΑΣ... ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ ΟΙ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟ ΡΟΣΤΕΡ!
Ο Μάρκο Σίλβα δεν... βιάζεται για τις εκκαθαρίσεις στο ρόστερ του Ολυμπιακού και μετά τη φιλική ήττα από την Ντούκλα τόνισε πως οι αποφάσεις του θα αργήσουν.

Ο Ολυμπιακός χρειάζεται χρόνο για να αφομοιώσει τη φιλοσοφία του Μάρκο Σίλβα, όπως δήλωσε ο ίδιος ο Πορτογάλος τεχνικός μετά τη φιλική ήττα με 1-0 από την Ντούκλα.

«Είναι φυσιολογικό να έχουμε κούραση. Για μας ήταν η έβδομη προπόνηση, γιατί κι αυτό το φιλικό για μας ήταν κάτι σαν προπόνηση. Σίγουρα όταν είσαι ο Ολυμπιακός θέλεις πάντα να κερδίζεις, ακόμη και στα φιλικά. Στο πρώτο ημίχρονο πήγαμε καλά, στο δεύτερο όχι τόσο, γιατί με τις αλλαγές χάσαμε κάπως τη συγκέντρωση και τις θέσεις μας. Ελπίζω να είμαστε καλύτεροι στη συνέχεια. Θέλουμε να κερδίζουμε και γι’ αυτό δουλεύουμε. Είμαστε ακόμη στην αρχή. Θέλω όλοι οι ποδοσφαιριστές να είναι σοβαροί και να δουλεύουν σοβαρά για να περάσουμε τις ιδέες μας. Έχουμε δρόμο μπροστά μας», τόνισε.

Ερωτηθείς πότε θα πάρει τις αποφάσεις του για το ρόστερ της ομάδας και το ποιοι παίκτες δεν θα έχουν θέση σε αυτό, απάντησε: «Θέλουμε να δούμε όλους τους ποδοσφαιριστές, να κάνουμε μια ανάλυση για να δούμε τι χρειάζεται η ομάδα. Θα δούμε τους παίκτες όλους στα φιλικά που έχουμε εδώ και μετά από το τουρνουά της Τουρκίας θα πάρουμε κάποιες αποφάσεις».
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ