2015-07-16 19:29:04
Φωτογραφία για ΠΟΥΛΙΔΟ : ΓΙ'ΑΥΤΟ ΗΡΘΑ ΣΤΟΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ!
Ήταν από τα σίριαλ του περσινού καλοκαιριού για τον Ολυμπιακό ο Άλαν Πουλίδο, ο οποίος μετά από... καθυστέρηση ενός έτους έπιασε ...Λιμάνι κάνοντας πρώτα ένα μικρό οδοιπορικό έξι μηνών στον Λεβαδειακό.

Ο διεθνής Μεξικανός επιθετικός από τις πρώτες του προπονήσεις στο Ζέεφελντ δείχνει εξαιρετικό πρόσωπο και διάθεση να εγκλιμαστιστεί το συντομότερο δυνατό. Με σκοπό να βοηθήσει άμεσα τους νταμπλούχους Ελλάδας, ώστε να φτάσουν στην επίτευξη των υψηλών τους στόχων.

Ο 24χρονος επιθετικός σε συνέντευξη που παραχώρης εστην κάμερα της Nova χαρακτήρισε εξαιρετικό το κλίμα που βρήκε στον Ολυμπιακό και την υποδοχή των συμπαικτών του και του προπονητικού επιτελείου, ενώ δεν παρέλειψε να εκφράσει τη θέλησή του να κατακτήσει πολλούς τίτλους με τη φανέλα της κορυφαίας ελληνικής ομάδας.

Αναλυτικά, όσα είπε:

«Είναι πολύ θετική η πρώτη εντύπωση γιατί όλοι με αγκάλιασαν και οι ποδοσφαιριστές, αλλά και το τεχνικό τιμ. Σίγουρα χρειάζομαι χρόνο ώστε να προσαρμοστώ και να δώσω το 100% και να βλέπουμε τον παίκτη που όλοι θέλετε».


Για τις φιλοδοξίες του:

«Εγώ θα ήθελα να τα δώσω όλα για να γίνω ο εαυτός μου. Ήρθα σε μια ομάδα που παλεύει για να είναι πάντα πρωταθλήτρια στην Ελλάδα και γι' αυτό ήρθα στον Ολυμπιακό για να πάρω τίτλους και να είναι πολύ σημαντική αυτή η καριέρα μου στον Ολυμπιακό».

Για το αν θα ήθελε μέσω του Ολυμπιακού να επιστρέψει στην εθνική ομάδα:

«Σίγουρα θα το ήθελα γι' αυτό και δουλεύω καθημερινά στην προετοιμασία γιατί θέλω πρώτα να είμαι καλά εγώ και μετά αν γυρίσω στην εθνική θα ήταν μια χαρά για μένα».
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ