2015-07-18 16:54:06
Φωτογραφία για Μείνε άυπνος και νιώσε τους!
Ένα διαφορετικό κάλεσμα ΗΘΙΚΗΣ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗΣ για όλους τους αφανείς ήρωες που μας προστατεύουν-ειδικά τους καλοκαιρινούς μήνες και κυρίως τα βράδια, καλούμαστε να δώσουμε την Τετάρτη 29/7/2015 από τις 20:00 μέχρι τα ξημερώματα της Πέμπτης 30/7/2015 στις 06:00.

Είναι τα σώματα ασφαλείας της πατρίδας μας..... Αστυνομικοί, λιμενικοί, πυροσβέστες κά.

Πολλές φορές ΟΛΟΙ μας έχουμε πεί, οτι κάθονται και αράζουν πίνοντας τη "φραπεδιά".. μιλάνε στο τηλέφωνο.. γι'αυτούς είναι η ζωή όντας δημόσιοι υπάλληλοι.. είναι "καλοπληρωμένοι"... αλλά ΟΛΟΙ μας σιωπούμε και παρακολουθούμε με κομμένη την ανάσα τη δουλειά τους και ειδικά όταν κάποιος "πέσει" στο καθήκον.

Από τη μία στιγμή στην άλλη ξεχνάνε τη ζωή τους και την παίζουν κορώνα γράμματα.

Ας συμπαρασταθούμε ΟΛΟΙ μας μια μέρα έστω, αυτού του καλοκαιριού και ας μείνουμε άϋπνοι ΟΛΟ το βράδυ, όπως είναι αυτοί και μας προσέχουν, στέλνοντας τους ένα μήνυμα αλληλεγγύης, σεβασμού, συμπαράστασης και αγάπης και ειδικά στους πυροσβέστες μας που κάθε χρονιά γινόμαστε μάρτυρες του ίδιου έργου.


Ας τους δείξουμε ότι ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟΙ σε αυτόν τον άνισο αγώνα που δίνουν κάθε φορά.

ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΑΖΙ ΤΟΥΣ!

Μένουμε ξύπνιοι λοιπόν, όπου και αν βρισκόμαστε, και προσπαθούμε να γίνουμε για λίγο ένα "σώμα ασφαλείας" και πως σκέφτονται άραγε εκείνη τη στιγμή εν ώρα υπηρεσίας, την Τετάρτη 29/7/2015 από τις 20:00 μέχρι τα ξημερώματα της Πέμπτης 30/7/2015 στις 06:00.

Σελίδα στο facebook εδώ Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ