2015-07-21 01:29:28
Φωτογραφία για Καμίνι η Δυτική Ελλάδα: Το θερμόμετρο θα χτυπήσει 40άρια!
Μικρή ανάσα δροσιάς την Τετάρτη και την Πέμπτη, ενώ από την Παρασκευή αναμένεται και πάλι μικρή άνοδος της θερμοκρασίας.

Ειδικότερα, στην Αττική ο καιρός θα είναι αίθριος, ενώ οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι 4 με 5 και στα ανατολικά την ημέρα 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 25 έως 36 βαθμούς Κελσίου και στα ανατολικά η μέγιστη θα είναι 2 με 3 βαθμούς χαμηλότερη.

Στη Θεσσαλονίκη ο καιρός θα είναι γενικά αίθριος ενώ οι άνεμοι θα πνέουν μεταβλητοί 3 και τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες νότιοι 4 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 21 έως 36 βαθμούς Κελσίου.

Την Τρίτη ο καιρός θα είναι αίθριος, ενώ πρόσκαιρες νεφώσεις θα αναπτυχθούν τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες στα βόρεια. Η θερμοκρασία θα σημειώσει άνοδο στα δυτικά, όπου ο υδράργυρος θα φτάσει στα ηπειρωτικά κατά τόπους τους 39 και πιθανώς τους 40 βαθμούς Κελσίου. Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 3 με 5 και στο Αιγαίο 6 με 7 μποφόρ.

Σε μικρή πτώση η θερμοκρασία από την Τετάρτη, με τους ανέμους να πνέουν από βόρειες διευθύνσεις στα δυτικά 3 με 5 μποφόρ, στα ανατολικά 4 με 6 και στο Αιγαίο 7 μποφόρ.

Παρόμοιο το σκηνικό του καιρού και την Πέμπτη, ενώ Παρασκευή και Σάββατο αναμένεται και πάλι μικρή άνοδος της θερμοκρασίας, ενώ οι άνεμοι θα πνέουν με ένταση στα δυτικά 3-4 μποφόρ και στα ανατολικά από βόρειες διευθύνσεις 4-6 μποφόρ.

Πηγή: Newsroom ΔΟΛ
xespao
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ