2015-07-21 17:20:12
Φωτογραφία για AΠΙΣΤΕΥΤΗ καταγγελία από Θεσσαλονικιό που κέρδισε στο Στοίχημα
Κέρδισε 5.000 ευρώ στο στοίχημα και μετά από 18 ημέρες δεν έχει πάρει τα χρήματα. Ο λόγος για έναν Θεσσαλονικιό ο οποίος κέρδισε παίζοντας στοίχημα στην εταιρεία Stoiximan.gr το ποσό των 4.905 ευρώ και ακόμη δεν έχει δει ευρώ στον λογαριασμό του! Ενώ τα χρήματα έπρεπε να πιστωθούν στον τραπεζικό του λογαριασμό εντός 3 έως 5 εργάσιμων ημερών, μετά από 18 ημέρες δεν έχει καταφέρει να εντοπίσει που βρίσκονται τα χρήματά του. Πάντως σύμφωνα με την καταγγελία δεν φαίνεται να έχει ευθύνη η στοιχηματική εταιρεία.

Διαβάστε ολόκληρη την καταγγελία:

«Στις 2 και 3 Ιουλίου πραγματοποίησα συνολικά 3 αναλήψεις από την στοιχηματική εταιρεία Stoiximan.gr από κέρδη που είχα το προηγούμενο διάστημα. Το σύνολο των τριών αναλήψεων ανέρχεται στο ποσό των 4.905 ευρώ.

Η διαδικασία που ακολουθείται είναι: Η Stoiximan.gr δίνει την εντολή και μεταφέρει το ποσό στην Viva Wallet (πάροχος). Η Viva Wallet μεταφέρει το ποσό στον τραπεζικό λογαριασμό. Μέχρι πρότινος η διαδικασία της μεταφοράς διαρκούσε 3 έως 5 εργάσιμες ημέρες.


Σήμερα 21 Ιουλίου το ποσό που έχω ζητήσει να αναληφθεί δεν έχει πιστωθεί ακόμη στον λογαριασμό μου. Έχουν παρέλθει 18 ημέρες και ακόμη δεν μπορώ να εντοπίσω τα χρήματα.

Στην προσπάθεια μου να μάθω τι συνέβη έλαβα τη διαβεβαίωση της Stoiximan.gr ότι τα χρήματα μεταφέρθηκαν στην Viva Wallet. Στη συνέχεια έλαβα τη διαβεβαίωση της Viva Wallet ότι τα χρήματα μεταφέρθηκαν στην Τράπεζα Πειραιώς (όπου διατηρώ λογαριασμό). Η Τράπεζα Πειραιώς μου λέει ότι δεν υπάρχει σε εκκρεμότητα κάποιο έμβασμα και ότι δεν μπορεί να εντοπίσει τα χρήματά μου.

Μπορεί το κράτος να παραλύει, όμως, πιστεύω ότι δεν φτάσαμε ακόμη στο σημείο ένας πολίτης να χάνει 5 χιλιάρικα τόσο εύκολα. Παρακαλώ δημοσιοποιήστε την ιστορία μου μήπως μπορέσω και βρω λύση». Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ