2015-07-21 21:17:57
Φωτογραφία για ΠΡΟΤΑΣΗ ΓΙΑ... ΚΑΣΤΙΓΙΟ Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ! *ΒΙΝΤΕΟ*
Σοβαρή πρόταση για την απόκτηση του αριστερού εξτρέμ του Ντάλας, Φαμπιάν Καστίγιο, έχει καταθέσει ο Ολυμπιακός!

Ο Ολυμπιακός ρίχνει βάρος στην... Κολομβία για τα φτερά του, όπως αναφέρει σε δημοσίευμά του το "gazzetta.gr".

Σύμφωνα με πληροφορίες που επικαλείται η ιστοσελίδα, οι ερυθρόλευκοι έχουν τσεκάρει τον Φαμπιάν Καστίγιο και έχουν καταθέσει σοβαρή πρόταση στο Ντάλας για την απόκτησή του.

Μάλιστα, σενάρια από τις ΗΠΑ, θέλουν τους ερυθρόλευκους να δίνουν περίπου 3.5 εκατ. ευρώ για να τον εντάξουν στο δυναμικό τους!

Ο 23χρονος Κολομβιανός είναι διεθνής με τις μικρές Εθνικές της χώρας του, παίζει στα αριστερά της επίθεσης, ενώ μπορεί να αγωνιστεί τόσα στα δεξιά όσο και ως δεύτερος επιθετικός! Η πορεία του τα τελευταία χρόνια είναι εντυπωσιακή με αποκορύφωνα τη σεζόν που διανύουμε, όπου σε 19 ματς έχει 8 γκολ και 5 ασίστ.

Ενας εκρηκτικός εξτρέμ, ταχύτατος, δυνατός, ο οποίος μετά από μια εξαιρετική σεζόν με την Κάλι το 2011 πήρε μεταγραφή για το Ντάλας! Η πρώτη χρονιά εξαιρετική, αναδείχθηκε στους κορυφαίους της ομάδας και η διοίκηση του πρότεινε νέο πενταετές συμβόλαιο! Η αξία του ολοένα και ανεβαίνει, αφού και το 2014 φρόντισε να βάλει τη σφραγίδα του στην εικόνα της ομάδας του. Σε 27 ματς πρωταθλήματος, σκόραρε 10 γκολ και μοίρασε τρεις ασίστ. Σκληρός παίκτης και στα μειονεκτήματά του πως δέχεται εύκολα την κίτρινη κάρτα!

Δείτε τον εν δράσει:
olympiacos-blog
VIDEO
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ