2015-07-21 22:28:17
Φωτογραφία για «ΙΣΩΣ ΚΑΙ ΝΑ ΟΝΕΙΡΕΥΟΜΟΥΝ ΝΑ ΠΑΙΞΩ ΣΤΟΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ!»
Η είδηση της μεταγραφής της Τζούλια Εμολο στον Ολυμπιακό, προκάλεσε αίσθηση.

Η 24χρονη διεθνής αριστερόχειρας περιφερειακή, έρχεται να βρει στην πρωταθλήτρια Ευρώπης, τη συμπατριώτισσά της Ρομπέρτα Μπιανκόνι και να δώσει μεγαλύτερη ισχύ στη… μηχανή του Ολυμπιακού.

Σε δηλώσεις της στην Ιταλία, η Τζούλια Εμολο αναφέρθηκε στο κίνητρο που της δίνειο Θρύλος αν κι όπως είπε, τα χρήματα που θα κερδίσει θα είναι «πολύ λιγότερα»

Αναλυτικά οι δηλώσεις της

«Έπειτα από σκέψη ημερών και μελετημένη προσέγγιση, έφθασα σε αυτή την επιλογή. Το ξέρω ότι δεν είναι εύκολο να αφήνεις το σπίτι σου, αλλά πάω σε μια ομάδα που πάντα ήλπιζα να παίξω, και ίσως ονειρευόμουν. Ο Ολυμπιακός είναι μια ομάδα που δίνει ερεθίσματα να προσπαθήσεις, και να κερδίσεις το μέγιστο στην Ευρώπη.

Ερχεται μια χρονιά Ολυμπιακών Αγώνων και αυτή τη στιγμή η Ιμπέρια δεν μου προσέφερε τα αναγκαία ερεθίσματα και την ανταγωνιστικότητα. Η απόφασή μου δεν έχει να κάνει με τα χρήματα, θα κερδίσω πολλά λιγότερα, αλλά ακολούθησα τη σκέψη και την καρδιά μου

Χρειάζομαι κίνητρα κι έμαθα πως εκεί (στον Ολυμπιακό) είναι το σωστό μέρος για εμένα. Ευχαριστώ την Ιμπέρια για όσα μου προσέφερε»
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ