2015-07-22 09:54:17
Φωτογραφία για ΜΕΝΕΙ ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ Ο... ΡΙΒΕΡΣ!
Μπορεί πριν λίγες μέρες ο ΚέιΣι Ρίβερς να συμφώνησε με τη Ρεάλ ώστε να συνεχίσει την καριέρα του στους πρωταθλητές Ευρώπης, ωστόσο οι τελευταίες εξελίξεις στην Ισπανία ίσως τον... “διώξουν” από τη Μαδρίτη.

Συγκεκριμένα, αποφασίστηκε όσοι Αμερικανοί είναι κάτοχοι δεύτερου διαβατηρίου και το χρησιμοποιούν για να αγωνίζονται ως “κοινοτικοί” β΄ ζώνης, για να έχουν δικαίωμα συμμετοχής θα πρέπει να είναι ενεργά μέλη της Εθνικής ομάδας της αντίστοιχης χώρας. Αυτό έγινε για να σταματήσει η αθρόα… συλλογή διαβατηρίων από τους Αμερικανούς που σε μια νύχτα γίνονταν περιζήτητοι, αποκτώντας δεύτερη υπηκοότητα.

Στην περίπτωση του Ρίβερς, ο Αμερικανός γκαρντ/φόργουορντ έχει και διαβατήριο Γουίνεας-Μπισάου, αλλά φυσικά ποτέ δεν έχει φορέσει την φανέλα της Εθνικής ομάδας της χώρας. Έτσι, μπορεί να αγωνιστεί, πλέον, στην ACB μόνο με την αμερικανική του υπηκοότητα κι ως εκ τούτου οδηγείται προς… την έξοδο, με τον Τζέφρι Τέιλορ να είναι έτοιμος να πάρει την θέση του, σύμφωνα με δημοσίευμα του "sportit.gr".


Πάντως, δεν αποκλείεται ο Ρίβερς να απασχολήσει εκ νέου τον Ολυμπιακό, καθώς οι πρωταθλητές Ελλάδας είχαν δείξει ενδιαφέρον για την περίπτωσή του, πριν αυτός συμφωνήσει, αρχικά, με την Ρεάλ. Ωστόσο, πλέον τα δεδομένα έχουν διαφοροποιηθεί από την απόκτηση του Χάκετ, χωρίς αυτό να σημαίνει ότι οι ερυθρόλευκοι δεν μπορούν να χωρέσουν τον 28χρονο Αμερικανό στο ρόστερ τους, μιας και το πολύ καλό του σουτ είναι ένα στοιχείο που θέλει να προσθέσει στην ομάδα του ο Γιαννης Σφαιρόπουλος.
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
Από την Μπάρτσα στον ΠΑΟΚ;
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
Από την Μπάρτσα στον ΠΑΟΚ;
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ