2015-07-22 23:31:46
Φωτογραφία για Ευκλείδης Τσακαλώτος: Αν επενδύετε στην διαίρεση του ΣΥΡΙΖΑ, θα διαψευστείτε
Σε υψηλούς τόνους απάντησε στον εισηγητή του ΠΑΣΟΚ, Ανδρέα Λοβέρδο, ο υπουργός Οικονομικών, Ευκλείδης Τσακαλώτος στο σχόλιο που έκανε σχετικά με το εάν υπουργοί της κυβέρνησης εκφράζουν διαφωνίες για νομοσχέδια που εισηγούνται, στο πλαίσιο της ψήφισης των προαπαιτούμενων.

Μιλώντας στην Ολομέλεια της Βουλής, ο κ. Τσακαλώτος, αναφέρθηκε στη θητεία του κ. Λοβέρδου ως υπουργού υγείας και στην επιλογή του να δώσει στη δημοσιότητα τη φωτογραφία οροθετικών γυναικών.

«Στην εποχή που ο κυριος Λοβέδος κρέμασε στο διαδικτυο τις οροθετικές γυναίκες και στον αγώνα του να γίνει χαλίφης, άκουγε τους βουλευτές του; Δεν προσέχατε τους υπουργούς και τα μέλη της κοινοβουλευτικής σας ομάδας. Μη κάνετε λοιπόν μαθήματα στην κυβέρνηση της αριστεράς, καθώς στη διαπραγμάτευση υπάρχει και ο συμβιβασσμός».

Σχετικά με τον Κώδικα Πολιτικής Δικονομίας και τις διατάξεις για τις κατασχέσεις, ο κ. Τσακαλώτος διευκρίνησε ότι ο Κώδικας θα εφαρμοστεί την 1η Γενάρη του 2016 και «μέχρι τότε θα έχει εισαχθεί και η γενική λύση για τα κόκκινα δάνεια και η λύση για την πρώτη κατοικία».


Σχετικά με την συνοχή της κυβέρνησης και τις αιχμές που άφησαν μέλη της αντιπολίτευσης, ο υπουργος οικονομικών σημείωσε:

«Η διαπραγματευτική ομάδα ήταν από την αρχή ενιαία και οι δυσκολίες που προέκυψαν δεν είχαν σχέση με το ποιος ήταν υπουργός Οικονομικών και συντονιστής.

 Αντιμετωπίζαμε ανθρώπους ποιυ δεν θέλανε κανέναν συμβιβασμό με πολιτικές με διαφορετικές λογικές. Αν επενδύετε στο να διαιρέσετε τον ΣΥΡΙΖΑ σε καλούς και κακούς, θα διαψευστείτε». Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ