2015-07-23 10:44:19
Φωτογραφία για ΤΕΣΤ... ΞΕΚΑΘΑΡΙΣΜΑΤΟΣ ΚΑΙ ΑΠΟΦΑΣΕΩΝ ΚΟΝΤΡΑ ΣΤΗΝ ΑΝΤΑΛΙΑΣΠΟΡ Ο ΘΡΥΛΟΣ
Ένα ακόμη φιλικό παιχνίδι, το τέταρτο στη φετινή προετοιμασία του, δίνει απόψε στο Αφιόν ο Ολυμπιακός με αντίπαλο άλλη μία τουρκική ομάδα, την Αντάλιασπορ του Σάμουελ Ετό.

Ο Μάρκο Σίλβα θα συνεχίσει να κάνει δοκιμές για την αγωνιστική κατάσταση των παικτών του αλλά και για να έχει μια τελική εικόνα όσον αφορά στις αποφάσεις που θα πάρει για τη διαμόρφωση του ρόστερ, καθώς την Παρασκευή ο Ολυμπιακός επιστρέφει στην Ελλάδα και μέσα στο Σαββατοκύριακο θα ανακοινωθεί η αποστολή που θα ταξιδέψει στο Έρμελο της Ολλανδίας για το τρίτο στάδιο της προετοιμασίας και τα φιλικά με Τβέντε και Φέγενορντ.

Η προετοιμασία του Ολυμπιακού συνεχίζεται κανονικά και ο Πορτογάλος τεχνικός περιμένει να δει συγκεκριμένα πράγματα από τους ποδοσφαιριστές του, την ώρα που κάποιοι από αυτούς κρίνονται, ενόψει της συνέχειας.

Το μοντάρισμα του Θρύλου συνεχίζεται και τα φιλικά είναι μία καλή ευκαιρία για τους παίκτες να δείξουν τις δυνατότητές τους, αλλά και αυτά που δουλεύουν καθημερινά στις προπονήσεις.


Το πρώτο στάδιο προετοιμασίας φτάνει στο τέλος του. Ο Ολυμπιακός αντιμετωπίζει την Αντάλιασπορ στο τελευταίο του φιλικό επί τουρκικού εδάφους και ο Μάρκο Σίλβα έχει αποφασίσει να δώσει χρόνο σε όλους. Ακόμα και σε αυτούς που δεν έχουν παίξει ούτε δευτερόλεπτο στα παιχνίδια με Ντούκλα, Ρίζεσπορ και Φενέρμπαχτσε.

Μία κάκωση στην ποδοκνημική υπέστη στην χτεσινή προπόνηση ο Σαμπού Γιαταμπαρέ, όπως σας ενημερώσαμε και η συμμετοχή του είναι αμφίβολη.

Το ιδανικό για τον Σίλβα θα ήταν στο Έρμελο να πάρει μαζί του 26-27 ποδοσφαιριστές. Οπότε οι εκτιμήσεις κάνουν λόγο για... "κόψιμο" 6-7 παικτών από το β' στάδιο προετοιμασίας.

Ο αγώνας με την Αντάλιασπορ θα αρχίσει στις 20.30 και θα μεταδοθεί από τη NOVA (Novasports 1).
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ