2015-07-24 00:43:09
Φωτογραφία για «ΕΚΤΕΘΗΚΑΝ» ΓΙΑ ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΜΕ ΤΟΝ... ΘΡΙΑΜΒΟ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ ΣΤΗΝ UEFA!
Το σεντόνι θα… πάλλεται κανονικά και τη νέα χρονιά στο «Γ. Καραϊσκάκης», αφού ο Ολυμπιακός θα δώσει κανονικά το «παρών» στους ομίλους του Champions League, καθώς την Πέμπτη πραγματοποιήθηκε στην έδρα της UEFA στην Νιον της Ελβετίας, η συνάντηση για την αναφορά των Παναθηναϊκού και ΠΑΟΚ σχετικά με την ευρωπαϊκή συμμετοχή των ερυθρόλευκων στην κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση.

Η ΠΑΕ Ολυμπιακός ζήτησε από τους ανθρώπους της UEFA να χαρακτηριστεί η συγκεκριμένη συνάντηση ως μία απλή συνάντηση παροχής στοιχείων για την υπόθεση της εγκληματικής οργάνωσης και η ίδια Ευρωπαϊκή Ομοσπονδία Ποδοσφαίρου, έκανε δεκτό το αίτημα των ερυθρόλευκων.

Έτσι, τόσο ο ΠΑΟ όσο και Ο ΠΑΟΚ δεν έδωσαν κανένα καινούργιο στοιχείο, που να μην το έχει, ήδη, παρουσιάσει ο Ολυμπιακός. Οι δύο ομάδες μάλιστα, δεν υιοθέτησαν καμία καταγγελία κατά των νταμπλούχων Ελλάδας. Οι ερυθρόλευκοι από την πλευρά τους, δεν παρείχαν καμία «εξήγηση» όπως γράφτηκε σε μερίδα του ελληνικού Τύπου. Έτσι τα… «συνεταιράκια» εκτέθηκαν για άλλη μια φορά ΑΝΕΠΑΝΟΡΘΩΤΑ!


Η Πειθαρχική Επιτροπή της UEFA έχει, ήδη αποφασίσει και ο Ολυμπιακός θα αγωνιστεί κανονικά στους ομίλους του Champions League της νέας αγωνιστικής περιόδου, καθώς δεν υπάρχουν στοιχεία εναντίον του, τα οποία και να συνηγορούν εις βάρος του.

Μάλιστα οι αξιωματούχοι της UEFA ενοχλήθηκαν εντονότατα από τη συμπεριφορά των "πράσινων" και ο λόγος είναι γιατί οι άνθρωποι του ΠΑΟ είχαν, κιόλας, προσφύγει στο CAS για την απόφαση που υπήρχε ήδη.

Οι ιθύνοντες του Θρύλου δεν το άφησαν το θέμα να περάσει στα… ψιλά και κατήγγειλαν ΠΑΟ και ΠΑΟΚ στην UEFA για δυσφήμηση του αθλήματος και παραβίαση των κανονισμών της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης, όπως ήδη σας έχουμε ενημερώσει.

Το θέμα είναι, ότι τα «συνεταιράκια» εκτέθηκαν και διεθνώς και... γελάνε μαζί τους όλοι πλέον έχοντας καταλάβει το κόμπλεξ τους για τον Θρύλο της Ελλάδας! Με ψεύτικες κατηγορίες και συκοφαντίες κατά του Ολυμπιακού προσπάθησαν να δικαιωθούν και το μόνο που κατάφεραν ήταν να ρεζιλευτούν ακόμα περισσότερο!
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ