2015-07-24 10:46:25
Φωτογραφία για ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗ ΒΑΣΗ ΚΑΙ... ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΑΝΑΧΩΡΗΣΗ ΓΙΑ ΕΡΜΕΛΟ
Στην Ελλάδα επέστρεψε τα ξημερώματα η αποστολή του Ολυμπιακού ολοκληρώνοντας το δεύτερο στάδιο της προετοιμασίας της με τα φιλικά στην Τουρκία και παίρνοντας κάποιες... ανάσες πριν από το ταξίδι της Δευτέρας για το Έρμελο της Ολλανδίας. Εκεί όπου θα συνεχιστεί το «χτίσιμο» της ομάδας για τη νέα περίοδο και θα γίνουν φιλικά με την Τβέντε, τη Φέγενορντ και ίσως τη Σίβασπορ.

Ο Μάρκο Σίλβα θα ανακοινώσει τις αποφάσεις του μέσα στο Σαββατοκύριακο για τη σύνθεση της αποστολής στην Ολλανδία και για τους παίκτες που δεν θα συνεχίσουν στο φετινό ρόστερ, με τον Πορτογάλο τεχνικό να προχωράει σε σημαντικές μειώσεις στον αριθμό των ποδοσφαιριστών με βάση όσα είδε στα φιλικά και στους αγώνες σε Ζέεφελντ και Αφιονκαραχισάρ.

Ο Σίλβα δήλωσε μετά το χτεσινό φιλικό με την Αντάλιασπορ:

«Ήταν δύο διαφορετικά παιχνίδια αυτά με την Αντάλιασπορ και την Φενερμπαχτσέ. Σήμερα μας βγήκε η κούραση, όμως τα φιλικά γίνονται για να βγαίνουν κάποια συμπεράσματα και για να βλέπουμε τα λάθη μας. Στην Ολλανδία θα δούμε περισσότερα πράγματα. Θα αποφασίσουμε ποιοί παίκτες δεν θα συνεχίσουν μαζί μας...».
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ