2015-07-24 17:13:26
Φωτογραφία για ΤΩΡΑ... ΨΑΧΝΕΙ Ο ΦΙΝΜΠΟΓΚΑΣΟΝ ΤΟΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ!
Όλοι θυμόμαστε τον Άλφρεντ Φινμπόγκασον, από την στιγμή που ήταν ένα από τα μεγαλύτερα, σε διάρκεια, μεταγραφικά σίριαλ του περασμένου καλοκαιριού για τον Ολυμπιακό.

Τον ήθελε πολύ ο Θρύλος. Έκανε πρόταση για να τον αποκτήσει. Όμως έκανε καλύτερη πρόταση η Ρεάλ Σοσιεδάδ και σε συνδυασμό με το ότι επρόκειτο για ομάδα της Primera Division ο παίκτης... προτίμησε τους Ισπανούς.

Η χρονιά όμως δεν πήγε όπως περίμενε. Ο Ισλανδός επιθετικός δυσκολεύτηκε πολύ να προσαρμοστεί και ουσιαστικά δεν το κατάφερε ποτέ. Συμμετοχές έκανε πολλές αλλά, από ένα σημείο και μετά... τα λεπτά του λιγόστεψαν. Φυσικά και τα γκολ που περίμεναν από ‘κείνον ποτέ δεν ήρθαν. Σε 25 συμμετοχές στο πρωτάθλημα πέρυσι έβαλε μόλις 2 γκολ.

Γι’ αυτό και, πια, η ίδια η Σοσιεδάδ ψάχνεται να τον παραχωρήσει, σύμφωνα με δημοσίευμα του "sportit.gr", αλλά και ο 26χρονος επιθετικός ψάχνεται επίσης. Και αν ισχύουν οι πληροφορίες του δημοσιεύματος από την Ισπανία, προσπαθεί ν’ ανοίξει ξανά δίαυλο επικοινωνίας με τον... Ολυμπιακό ενθυμούμενος το περυσινό ζωηρό ενδιαφέρον των ερυθρόλευκων.


Τώρα, σε απλά ελληνικά, θέλει Ολυμπιακό ο Φινμπόγκασον. Οκ, θέλει, μπορεί όμως να γίνει κάτι;

Το σίγουρο είναι πως φαίνεται πως ήθελε, αλλά δεν έγινε κάτι, ο ΠΑΟΚ. Στην ομάδα της Θεσσαλονίκης προσπάθησαν να τον κάνουν δικό τους, έστω με δανεισμό, αλλά… ακόμα και τώρα το μπάτζετ τους δεν φτάνει τόσο ψηλά.

Λέγεται ότι η Ρεάλ θέλει 1 με 1,5 εκατ. ευρώ για να τον δανείσει και ο ίδιος άλλο 1 εκατ. Εννοείται ότι τον πουλάει κιόλας.

Για να καταλήξουμε, το θέμα δεν είναι τί θέλει ο Φινμπόγκασον αλλά τί (και αν) θέλει ο Ολυμπιακός…
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ