2015-07-24 17:16:50
Φωτογραφία για Άπαντες...απόντες από τη σημερινή φιέστα της Ζωής Κωνσταντοπούλου
Τη δική της φιέστα αποφάσισε να κάνει η Πρόεδρος της Βουλής για την 41η επέτειο αποκατάστασης της Δημοκρατίας, παρά το γεγονός ότι ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας δεν θα κάνει εκδήλωση στους κήπους του Προεδρικού Μεγάρου, όπως συνηθίζονταν τα προηγούμενα χρόνια.

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του iefimerida.gr, όλα τα κόμματα, του ΣΥΡΙΖΑ συμπεριλαμβανομένου, αποφάσισαν να μην παραστούν στην εκδήλωση της Ζωής Κωνσταντοπούλου, ενώ και ο Προκόπης Παυλόπουλος αναμένεται να απουσιάσει και είναι, μάλιστα, βαθύτατα ενοχλημένος από την επιστολή που του απέστειλε την Τετάρτη η Πρόεδρος της Βουλής.

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, στη φιέστα δεν θα παραστούν ούτε οι αρχηγοί των ενόπλων δυνάμεων και των σωμάτων ασφαλείας. Πιθανό είναι να παραστούν μεμονωμένοι βουλευτές. Στην εκδήλωση θα λάβουν το λόγο οι Μανώλης Γλέζος, Κώστας Μανταίος, Πέπη Ρηγοπούλου και Σπύρος Χαλβατζής, ενώ τη συζήτηση θα συντονίσει ο Κώστας Δουζίνας.

Τη σημερινή της φιέστα, η Ζωή Κωνσταντοπούλου την είχε προαναγγείλει την Τετάρτη στη Βουλή, κατά τη διάρκεια της έναρξης της ομιλίας της. «Ως Πρόεδρος της Βουλής θεωρώ χρέος ιστορικό της Βουλής, αυτή η επέτειος να τιμάται και να μην παρασιωπάται υπό το πρόσχημα της εξοικονόμησης που επινοήθηκε τα τελευταία χρόνια επί μνημονίων», είχε πει.
Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ