2015-07-24 18:11:58
Φωτογραφία για Τα μυστικά ραντεβού που κλείδωσαν τον Μεϊμαράκη στην ηγεσία της ΝΔ
Μεγάλη κινητικότητα παρατηρήθηκε στην γαλάζια παράταξη το τελευταίο 24ωρο λίγο πριν... την έναρξη της Πολιτικής Επιτροπής, με τα ραντεβού των στελεχών της αξιωματικής αντιπολίτευσης να κυριαρχούν στο πολιτικό παρασκήνιο και να διαμορφώνουν τις εξελίξεις.

Η συνάντηση Καραμανλή – Ντόρας σήμερα το πρωί και το χθεσινό γεύμα Μεϊμαράκη – Σαμαρά ήταν δύο από τις συναντήσεις που ξεχώρισαν από το παρασκήνιο των πολιτικών διεργασιών.

Σύμφωνα με διασταυρωμένες πληροφορίες ο μεταβατικός πρόεδρος της Ν.Δ. Βαγγέλης Μεϊμαράκης, είχε συνάντηση με τον Αντώνη Σαμαρά όπου οριστικοποιήθηκε το χρονοδιάγραμμα της εκλογής του νέου αρχηγού. Λέγεται πως ο κ. Σαμαράς, ήταν εκείνος που έπεισε τον πρόεδρο της ΝΔ να πάνε οι διαδικασίες μέχρι την Άνοιξη 2016, ενώ ο κ. Μεϊμαράκης ως γνωστόν προωθούσε την λύση του Ιουνίου του 2016. Μάλιστα σύμφωνα με πληροφορίες, ο κ. Σαμαράς, εμφανιζόταν ενοχλημένος από την στάση του διαδόχου του και φρόντισε αυτό, να το κάνει εμφανές.


Τετ α τετ Καραμανλή – Ντόρας

Το κατώφλι της Παναγή Κυριακού, πέρασε σήμερα το πρωί, σύμφωνα με πληροφορίες του parapolitika.gr, η Ντόρα Μπακογιάννη, όπου είχε συνάντηση με τον πρώην πρωθυπουργό για πάνω από μία ώρα.

Ο Κώστας Καραμανλής το τελευταίο διάστημα και με κυρίως από το δημοψήφισμα και μετά, φαίνεται να έχει ενεργοποιηθεί ξανά στα πολιτικά δρώμενα και να είναι ο κινητήριος μοχλός της στρατηγικής της κεντροδεξιάς που υλοποιεί ο Βαγγέλης Μειμαράκης.

Οι δύο πολιτικοί, ανέλυσαν πρώτα τα δεδομένα σε επίπεδο εθνικό , μετά και την νέα ψηφοφορία, ενώ έγινε κουβέντα και για την κεντροδεξιά και τον στρατηγικό της ρόλο στο κρίσιμο αυτό σταυροδρόμι για την χώρα. Η συνάντηση σύμφωνα με τις ίδιες, ήταν όπως πάντα μεταξύ τους, ιδιαίτερα εποικοδομητική.
Tromaktiko
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ