2015-07-24 20:12:09
Φωτογραφία για Ασκήσεις… ούρησης στο ντους προτείνει η Gwyneth Paltrow
Δεν είναι η πρώτη φορά που η διάσημη ηθοποιός Gwyneth Paltrow δίνει παράξενες συμβουλές μέσω της ιστοσελίδας της, στην οποία κατά καιρούς προτείνει από ακριβά προϊόντα ομορφιάς μέχρι ακόμα ακριβότερα δώρα διακοπών. Ωστόσο ακόμα και οι πιο προετοιμασμένοι από τους αναγνώστες της πρέπει να εξεπλάγησαν διαβάζοντας τις συμβουλές της για ενδυνάμωση των μυών του πυελικού εδάφους με βαθιά καθίσματα και... ούρηση στο ντους.

Σε ανάρτηση με τίτλο «Τα μυστικά του πυελικού εδάφους», η ιστοσελίδα προτείνει τρόπους για την ενδυνάμωση της περιοχής. Δεν περιορίζεται στα Kegel αλλά συστήνει κι άλλες λύσεις για την τόνωση των μυών αυτών.

«Δοκιμάστε να ουρήσετε στο ντους σα βαθύ κάθισμα», αναφέρει το άρθρο, εξηγώντας πως το πυελικό έδαφος περιλαμβάνει ομάδα μυών στο κάτω μέρος της πυέλου. Όταν αυτοί είναι γυμνασμένοι προσφέρουν έλεγχο της ουροδόχου κύστης, καλύτερη σεξουαλική δραστηριότητα και οργασμούς.

«Όταν ουρείς σε βαθύ κάθισμα και όχι καθισμένη στην τουαλέτα, αυτόματα ενεργοποιείς το πυελικό έδαφος που τεντώνεται και τονώνεται», προστίθεται στο άρθρο. «Καθώς στη στάση αυτή η ουρήθρα βρίσκεται σε κάθετη θέση, χρειάζεται απλώς να χαλαρώσεις για να ουρήσεις και όχι να κάθεσαι και να πιέζεσαι για να αδειάσεις την κύστη σου, όπως στην τουαλέτα». Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ