2015-07-25 09:46:10
Φωτογραφία για ΤΟΣΑ ΔΙΝΕΙ ΓΙΑ ΝΤΟΥΡΜΑΖ Η ΦΕΝΕΡΜΠΑΧΤΣΕ!
Τουρκικά δημοσιεύματα θέλουν τη Φενέρμπαχτσε να... χτύπησε την πόρτα του Ολυμπιακού, προσφέροντας 2 εκατομμύρια ευρώ για την απόκτηση του Τζίμι Ντουρμάζ.

Εισέπραξε την αρνητική απάντηση του Ολυμπιακού για τον Λούκα Μιλιβόγεβιτς και δεν μετουσίωσε ποτέ σε πρόταση (μέχρι σήμερα τουλάχιστον) το ενδιαφέρον της για τον Αλμπέρτο Μποτία.

Ωστόσο, σύμφωνα με τουρκικά ΜΜΕ, η Φενέρ μοιάζει να έχει βάλει σκοπό να αποκτήσει παίκτη από τον Ολυμπιακό το φετινό καλοκαίρι.

Πιο συγκεκριμένα ο Τύπος της γειτονικής χώρας υποστηρίζει ότι η ομάδα του Βίτορ Περέιρα πρόσφερε 2 εκατομμύρια ευρώ για την απόκτηση του Τζίμι Ντουρμάζ!

Νωρίτερα η Φενέρ είχε επιχειρήσει να συμπεριλάβει τον Σουηδό σε μια συμφωνία... "πακέτο" μαζί με τον Μιλιβόγεβιτς και με αντάλλαγμα χρήματα και τον Εμάνουελ Εμενίκε. Κάτι τέτοιο δεν προχώρησε και αν ευσταθούν όσα γράφονται στην Τουρκία, η Φενέρ επανήλθε με 2 εκατομμύρια ευρώ για τον Ντουρμάζ.


Είναι γνωστό από την θητεία του στο Λιμάνι, ότι ο Πορτογάλος τεχνικός είχε σε εκτίμηση τον 26χρονο εξτρέμ και πίστευε πως με μια καλή προετοιμασία φέτος θα μπορούσε να αποδειχθεί πολύ καλή λύση για τον Ολυμπιακό.

Ο Περέιρα συνεχίζει στην Φενέρ αλλά εξακολουθεί να εκτιμά τις ικανότητες του Ντουρμάζ και να τον θέλει μαζί του στην Κωνσταντινούπολη.

Εφόσον πράγματι η ομάδα της Κωνσταντινούπολης έχει κάνει μια τέτοια πρόταση στον Ολυμπιακό ή έστω κοντά σε αυτό το ποσό, τότε οι ερυθρόλευκοι πολύ πιθανόν να δώσουν την συγκατάθεση τους για τη συγκεκριμένη μεταγραφή.
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ