2015-07-25 10:20:03
Φωτογραφία για «Η ΑΕΚ ΜΕ ΗΘΕΛΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΑΠΟ ΤΟΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ...»
Ο Κυριάκος Ανδρεόπουλος εξηγεί τους λόγους που επέλεξε την ΑΕΚ αντί του Ολυμπιακού και δηλώνει -παρά τον τραυματισμό- ανυπόμονος να αρπάξει την ευκαιρία.

Μπορεί να στάθηκε άτυχος (υπέστη θλάση στο φιλικό με την Χάποελ), όμως ο Κυριάκος Ανδρεόπουλος είναι αποφασισμένος μέσα από την σκληρή δουλειά να αρπάξει την ευκαιρία απ’ τον Τραϊανό Δέλλα.

Ο 21χρονος αμυντικός σε συνέντευξη που παραχώρησε στους δημοσιογράφους που καλύπτουν την προετοιμασία της ΑΕΚ στην Πολωνία, εξήγησε τους λόγους που επέλεξε την Ένωση παρά το έντονο ενδιαφέρον του Ολυμπιακού, ξεκαθαρίζοντας πως δεν θα άλλαζε την απόφασή του.

Μεταξύ άλλων είπε:

Αισθάνεσαι δικαιωμένος από την απόφασή σου να αποδεχθείς την πρόταση της ΑΕΚ απ' αυτή του Ολυμπιακού;

«Ναι δεν το συζητώ. Από την πρώτη στιγμή είπα ότι αυτή είναι η σωστή επιλογή για μένα. Βλέπω τη δουλειά που γίνεται, βλέπω ότι όλοι θέλουν αυτή η ομάδα να πετύχει τους στόχους της και πιστεύω ότι το υγιές περιβάλλον θα με βοηθήσει κι εμένα να γίνω καλύτερος».

Τι είναι αυτό που σε έκανε να πιστεύεις ότι η σωστή επιλογή για σένα δεν θα είναι ο Ολυμπιακός, αλλά η ΑΕΚ;

«Ήθελα να αγωνιστώ στην ΑΕΚ από την πρώτη στιγμή που μου έγινε η πρόταση. Την απόφασή μου την πήρα από την πρώτη στιγμή και δε θα την άλλαζα για καμία ομάδα. Επίσης οι άνθρωποι της ΑΕΚ μου έδειξαν ότι με θέλουν περισσότερο από κάθε άλλη ομάδα κι έτσι έκανα την επιλογή μου».
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ