2015-07-26 08:40:18
Φωτογραφία για Οργή και δάκρυα για τη δολοφονία του καπετάνιου από τη γυναίκα του
Μετά το σοκ της αποκάλυψης για τη δολοφονία του καπετάνιου, ήρθε το ξέσπασμα της αδερφής και του πατέρα του Με δάκρυα στα μάτια η αδερφή και ο πατέρας του αδικοχαμένου καπετάνιου, προσπαθούν να συνειδητοποιήσουν το στυγερό έγκλημα και ζητούν την παραδειγματική τιμωρία της γυναίκας του, που ομολόγησε. ''Χθες που το έμαθα κόντεψα να πέσω κάτω. Να πάει ισόβια να τελειώνουμε'' λέει ο πατέρας του 42χρονου.

Η αδερφή του, με δάκρυα στα μάτια, δήλωσε πως ήταν σίγουρη για την κατάληξη και την εξιχνίαση της υπόθεσης. ''Εγώ ήξερα πως έλεγε ψέματα αλλά σημασία έχει ότι πέθανε ο αδερφός μου. Τόσο καλά που της είχε φερθεί γιατί να τον σκοτώσει'';

Χθες τα ξημερώματα η 38χρονη ανακρινόμενη ομολόγησε την πράξη της στους άνδρες της Ασφάλειας Ναυπλίου. Ο 42χρονος είχε βρεθεί από φιλικό του πρόσωπο, με σοβαρά τραύματα στο κεφάλι και στην αριστερή πλευρά του θώρακα, ενώ στη συνέχεια είχε υποκύψει στα τραύματα του.


Όπως προέκυψε από τα ερευνητικά δεδομένα, η 38χρονη κατά τη διάρκεια διαπληκτισμού με τον 42χρονο σύζυγό της, που όπως είπε είχαν οικογενειακές διαφορές, τον πυροβόλησε με περίστροφο και στη συνέχεια τράπηκε σε φυγή. Η 38χρονη συνελήφθη με ένταλμα του ανακριτή Ναυπλίου και σε βάρος της σχηματίστηκε δικογραφία κακουργηματικού χαρακτήρα που περιλαμβάνει τα αδικήματα της ανθρωποκτονίας από πρόθεση και της παράβασης της νομοθεσίας για τα όπλα.

Σύμφωνα με την ομολογία της, την ημέρα του φονικού ο άτυχος άντρας ήταν πολύ επιθετικός απέναντι της. «Με όποιον άνδρα μιλούσα, πίστευε ότι ήταν και εραστής μου. Η κατάσταση ήταν αφόρητη. Έφτανε ακόμη και να με χτυπάει», φέρεται να είπε στους αστυνομικούς.

Καυγάδισαν έντονα και κάποια στιγμή ο άνδρας της βρέθηκε με το όπλο του φίλου τους στα χέρια. Προσπάθησε να του το πάρει και όταν τα κατάφερε το έστρεψε, όπως λέει, στον κρόταφό της λέγοντας του ότι «αυτό που θέλεις να κάνεις εσύ, θα το κάνω μόνη μου». Στη συμπλοκή που ακολούθησε δεν κατάλαβε, όπως ισχυρίζεται, πως «πρόεκυψε» η πρώτη σφαίρα που τον έπληξε στη θωρακική χώρα. Ο άνδρας της έπεσε στα γόνατα και χωρίς να το καταλάβει «προέκυψε» και δεύτερος πυροβολισμός στο κεφάλι.

Στην πορεία κάλυψε τα ίχνη της και έστησε σκηνικό αυτοκτονίας βάζοντας το περίστροφο στο χέρι του θανάσιμα τραυματισμένου συζύγου της. Στη συνέχεια άρπαξε το τσαντάκι και το τηλέφωνο του που δεν το αποχωριζόταν ποτέ και τα άφησε σε πολυθρόνα του σπιτιού τους για να δείξει ότι κάτι ξαφνικό και σοβαρό τον απομάκρυνε από το σπίτι.

Πηγή: newsit
VIDEO
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ