2015-07-26 09:35:39
Φωτογραφία για ΠΙΣΤΕΥΕΙ ΣΤΗΝ ΠΡΟΚΡΙΣΗ Ο ΜΟΥΡΑΤΟΣ!
Παρά τις δύο ήττες τους στην πρώτη φάση οι παίκτες της Εθνικής Ελλάδας δεν χάνουν την πίστη τους στις δυνατότητές τους, καθώς θεωρούν πως στο… χέρι τους είναι να προκριθούν στην 8άδα.

Μετά τη Λιθουανία το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα έχασε και από τη Βοσνία, γεγονός που στενοχώρησε τους νεαρούς διεθνείς, αλλά σε καμία περίπτωση δεν τους αποθάρρυνε εν όψει της συνέχειας στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα U18 στον Βόλο.

Εξάλλου, όπως ανέφερε και ο Βασίλης Μουράτος: «Είναι πολύ σημαντικό το ότι περάσαμε. Βέβαια, βρισκόμαστε με μειονέκτημα. Κοιτάμε να μείνουμε ενωμένοι, να βελτιώσουμε αυτά που πρέπει και να συνεχίσουμε για το καλύτερο δυνατό στην επόμενη φάση. Το σημερινό (25/07) παιχνίδι δεν έχει καμία σχέση με εκείνο κόντρα στη Λιθουανία. Με τους Λιθουανούς τα δώσαμε όλα, ευχαριστηθήκαμε το παιχνίδι, όμως ο αντίπαλός μας έπαιξε κι εκείνος καλά, είχε διαβάσει το παιχνίδι και πήρε τη νίκη. Σήμερα (25/07) ήταν τελείως διαφορετικό. Θεωρώ πως δεν δώσαμε το 100%, υπήρχαν στιγμές που βγήκαμε τελείως από το παιχνίδι, χαλάσαμε το μυαλό μας για αυτό και χάσαμε. Από εδώ και πέρα μένουμε ενωμένοι. Όλα τα παιδιά πιστεύουμε στην ομάδα. Θα παλέψουμε για το καλύτερο. Θα κοιτάξουμε κάθε παιχνίδι ξεχωριστά, δεν μας αγχώνει τίποτα και δεν μας φοβίζει τίποτα και πιστεύω πως καταφέρουμε στο τέλος να περάσουμε».
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ