2015-07-26 14:56:35
Φωτογραφία για ΣΥΛΛΟΓΗ ΑΠΟ... ΧΥΛΟΠΙΤΕΣ Ο ΠΑΟ!
Είναι οριστικό. Ο Σαλάχ Μέζρι θα γράψει ιστορία, καθώς θα γίνει ο πρώτος Τυνήσιος που θα παίξει στο ΝΒΑ, με τη συμφωνία του με τους Ντάλας Μάβερικς να είναι... δεδομένη!

Ούτε Τάιους... Ούτε Λάσμε... Ούτε Μέζρι! Ο Παναθηναϊκός συνεχίζει την αναζήτηση του σέντερ που θα πλαισιώσει τον Μίροσλαβ Ραντούλίτσα στο ρόστερ της νέας σεζόν, αφού τελικά αυτός δεν θα είναι ΟΥΤΕ ο Σαλάχ Μέζρι. Φαίνεται πως οι "πράσινοι" κάνουν... συλλογή από χυλόπιτες φέτος!

Ο Τυνήσιος σέντερ (γενν. το 1986, ύψος 2.17μ.) ετοιμάζεται να γράψει ιστορία, καθώς ήρθε σε συμφωνία με τους Ντάλας Μάβερικς και θα γίνει ο πρώτος Τυνήσιος που θα πατήσει σε παρκέ του καλύτερου πρωταθλήματος του πλανήτη.

Ο Μέζρι αγωνιζόταν τα δύο τελευταία χρόνια στη Ρεάλ Μαδρίτης, πλέον, όμως, θα βρίσκεται στο ΝΒΑ… Η εξέλιξη αυτή συνεπάγεται πως ο ΠΑΟ, ο οποίος μάλιστα λέγεται πως είχε στείλει συμβόλαιο στον παίκτη, συνεχίζει την... αναζήτηση του δεύτερου σέντερ, αφού -για διαφορετικούς λόγους ο καθένας- καμία από τις περιπτώσεις που έχουν δει μέχρι τώρα το φως της δημοσιότητας δεν είχε θετική κατάληξη Υ.Γ. Ρε σεις, λέτε να γίνει πάλι καμιά προσπάθεια για τον... "Τι πίνεις Λάσμε";
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ