2015-07-26 22:44:47
Φωτογραφία για «ΧΑΜΟΣ» ΣΤΗΝ ΙΣΠΑΝΙΑ ΓΙΑ ΡΟΜΠΕΡΤΟ!
Ενδιαφέρον από δύο κορυφαίες ομάδες της Ευρώπης υπάρχει για τον Ρομπέρτο, όπως τουλάχιστον αναφέρει ο ισπανικός Τύπος.

Πιο συγκεκριμένα η «AS» αναφέρει πως όσο η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ αρνείται να δώσει τον Νταβίντ Ντε Γκέα στη Ρεάλ, οι άνθρωποι της «βασίλισσας» εξετάζουν εναλλακτικές λύσεις και μία από αυτές αναφέρουν πως είναι και ο τερματοφύλακας του Ολυμπιακού!

Σύμφωνα, μάλιστα, με το ίδιο δημοσίευμα, ο εκπρόσωπος του Ρομπέρτο, Μαριάνο Αγκιλάρι, φέρεται να έχει κάνει ήδη επαφές με τη διοίκηση της Ρεάλ.

Αναφορικά με το... άλλο ενδιαφέρον, αυτό της Ατλέτικο Μαδρίτης, η ιστοσελίδα «fichajes.net» αναφέρει πως ο τερματοφύλακας του Ολυμπιακού είναι στη λίστα της και θα κινηθεί για την απόκτησή του, σε περίπτωση που αποχωρήσει ένας εκ των Μιγκέλ Άνχελ Μογιά ή Γιαν Όμπλακ.

Μάλιστα, τονιζει πως ο Ντιέγκο Σιμεόνε και οι συνεργάτες του έχουν πολύ καλή άποψη για την ποιότητα του Ρομπέρτο. «Η ουσία είναι ότι ο Ρομπέρτο αρέσει πολύ στον Τσόλο Σιμεόνε και στο υπόλοιπο staff της Ατλέτικο. Έτσι, αν πουλήσει κάποιον από τους τερματοφύλακές της, η Ατλέτικο Μαδρίτης θα τα δώσει όλα για να τον πάρει (τον Ρομπέρτο), γιατί τον θεωρούν την καλύτερη επιλογή στην αγορά».
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ