2015-07-26 22:47:39
Φωτογραφία για Φιλανθρωπίες από την ομογένεια της Ζυριχης
Αγαπητοί αναγνώστες του tromaktiko... εδώ και περίπου δυο χρόνια η ομογένεια της Ζυριχης έχει κάνει αποφασιστικά βήματα για τη καταπολέμηση της δυστυχίας και μιζέριας σε παιδικά ιδρύματα της Ελλάδας.

Συγκεκριμένα τον Μάρτιο του 2014 με πρωτοβουλία και διοργάνωση της επιχείρησης ( Φιλανθρωπία για την Κιβωτό του Κόσμου ) από την Αθηνα Κορομηλά,παραδόθηκε στο προαναφέρθης ίδρυμα ένα container 20 τόνων γεμάτο.

Αποτελούνταν από τρόφιμα , είδη ρουχισμού , παπούτσια ,είδη γραφικής ύλης, βιβλία , παιχνίδια ,είδη αναπαραγωγής πολυμέσων,κυρίως για ηλικίες μέχρι 13 χρόνων καθώς και πράγματα για άπορες μητέρες και οικογένειες που ζούν από το Ίδρυμα της Κιβωτού του Κόσμου.

Σε αυτή την πετυχημένη προσπάθεια έλαβαν μέρος γνωστές Ελβετικές εταιρίες που ευαισθητοπουνται σε θέματα φιλανθρωπιών κύριες για παιδικά ιδρύματα.

Καθώς επίσης το Ελληνικό Σχολείο του Kern ,Έλληνες ιδιώτες και η Ελληνική Ενορία του Αγίου Δημητρίου της Ζυριχης.


Έτσι λοιπόν τώρα σαν συνέχεια της πρώτης επιτυχημένης προσπάθειας η κυρ. Κορομηλά Αθήνα ξεκινά ξανά μια μορφή αναπτέρωσεως του ηθικού των απόρων,ορφανών και αρρώστων μικρών παιδιών του Χαμόγελο του Παιδιού.

Η προσπάθεια αυτή υπολογίζετε να είναι ακόμα μεγαλύτερη γιατί αυτή τη φορά η κυρια Κορομηλά λαμβάνει καθημερινά τις φωνές από ολη την Ελβετία καθώς επίσης από Έλληνες της Γερμανίας που θέλουν να βοηθήσουν και να γίνουν μέρος αυτής της φιλανθρωπίας,αυτής της προσπάθειας.

Να τονίσω επίσης πως οι Ελβετοί πολίτες είναι πολύ ευαίσθητοι σε αυτού του είδους εγχειρήματα και είδη είναι πολλές οι προσφορές από αυτούς που αποτελούν φυσικά σημαντική βοήθεια.

Και αυτή τη φορά θα υπάρχει ένα container 40 τόνων που είμαστε σίγουροι ότι θα γέμιση ασφυκτικά από Είδη Πρώτης Ανάγκης για το Χαμόγελο του Παιδιού .

Εκτός από αυτό η κυρία Κορομηλά θα προσπαθήσει να γεμίσει λογαριασμούς αρρώστων παιδιών που έχουν ανάγκη τις εξετάσεις και περιθάλψη σε νοσοκομείο και ότι με άλλο αυτό συνεπάγεται.

Η προσπάθεια αυτή αναμένεται να τελειώσει τέλη Σεπτεμβρίου και υπολογίζουμε ότι προς τα μέσα του Οκτωμβρη η φιλανθρωπία για το Χαμόγελο του Παιδιού να έχει φτάσει στο τελικό προορισμό .

Σκοπός μας είναι να στείλουμε Ελπιδα για ένα Χαμόγελο στο Χαμόγελο του Παιδιού.
Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ