2015-07-27 17:54:59
Φωτογραφία για Αυτό είναι το νησί του Ιονίου που έκρυβε ολόκληρο εργοστάσιο λευκού θανάτου
Εξαρθρώθηκε από το Τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών Κέρκυρας, σπείρα που... διακινούσε το τελευταίο χρονικό διάστημα, με συστηματικό τρόπο, ποσότητες ηρωίνης σε χρήστες ναρκωτικών στην Κέρκυρα.

Για την υπόθεση αυτή σχηματίστηκε κακουργηματικού χαρακτήρα δικογραφία σε βάρος 35χρονου ημεδαπού και δύο αλλοδαπών υπηκόων Αλβανίας, ηλικίας 24 και 34 ετών οι οποίοι κατηγορούνται, κατά περίπτωση, για σύσταση συμμορίας, διακίνηση ναρκωτικών και παράνομη παραμονή στην χώρα.

Η σύλληψή τους είναι αποτέλεσμα οργανωμένης αστυνομικής επιχείρησης που πραγματοποιήθηκε μετά από κατάλληλη αξιοποίηση στοιχείων και είχε ως αποτέλεσμα τον εντοπισμό και τη σύλληψη χθες (26.07.2015) το μεσημέρι του 35χρονου ημεδαπού ενώ ακολούθως σήμερα το πρωί, συνελήφθη ο 24χρονος από τους δύο αλλοδαπούς. Παράλληλα σε εξέλιξη βρίσκονται οι αστυνομικές αναζητήσεις για τον εντοπισμό του 34χρονου συνεργού τους.

Από την έρευνα που επακολούθησε, εντοπίστηκε υπαίθρια κρύπτη σε περιοχή της πόλης της Κέρκυρας, που χρησιμοποιούσε ο 24χρονος, και στην οποία βρέθηκαν, μετά απο συνδρομή αστυνομικού σκύλου ανίχνευσης ναρκωτικών, συσκευασίες ηρωίνης συνολικού βάρους (298) γραμμαρίων, (14,7) γραμμάρια κάνναβης και δύο ζυγαριές.

Την προανάκριση για την υπόθεση πραγματοποίησε το Τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών Κέρκυρας, στο πλαίσιο της οποίας κατασχέθηκε η δίκυκλη μοτοσυκλέτα του 24χρονου, ως μέσο διευκόλυνσης της διακίνησης των ναρκωτικών.

Οι δύο συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Κερκύρας.
Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ