2015-07-27 18:29:14
Φωτογραφία για Γ. Μπουτάρης: Γέμισαν τον δρόμο με αφίσες της Πάολα- Δεν υπάρχει κοινωνική συνείδηση
Το ξέσπασμα του δημάρχου Θεσσαλονίκης, Γιάννη Μπουτάρη, προκάλεσε συζήτηση στο δημοτικό συμβούλιο της Θεσσαλονίκης, σχετικά με την επιβολή προστίμων για παράνομη αφισοκόλληση, σε κόμματα και εκπροσώπους φορέων. Την επιβολή των προστίμων, την οποία είχε αποφασίσει το Σώμα, απέρριψε στη συνέχεια η Αποκεντρωμένη Διοίκηση Μακεδονίας- Θράκης.

Κατά την ομιλία του στο δημοτικό συμβούλιο που είναι σε εξέλιξη, ο κ. Μπουτάρης εμφανίστηκε αγανακτισμένος από όσους δεν σέβονται την πόλη και συνεχώς αφισσορυπαίνουν ή βανδαλίζουν.

«H ιστορία του κολλάω αφίσες είναι παλιά. Ο δρόμος προς τη Χαλκιδική είναι γεμάτος με αφίσες της Πάολας. Η απόφαση είναι για την αισθητική της πόλης. Θέλουμε η πόλη μας να είναι μεγάτη με αφίσες; Τα μπάνερ απαγορεύονται. Βάλαμε πρόστιμα, όμως τα απέρριψε η Αποκεντρωμένη.

Προχτες κλέψανε ομπρέλα από το γλυπτό του Ζογγολόπουλου, στην παραλία» σημείωσε ο κ. Μπουτάρης και πρόσθεσε: «Μπορούμε να φτιάξουμε την πόλη; Θα προσπαθήσουμε. Τη σημαία της Σλοβακίας την κάψανε 5 φορές. Δεν υπάρχει κοινωνική συνείδηση». Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ