2015-07-28 10:34:02
Φωτογραφία για Σύγκρουση στρατιωτικού λεωφορείου με IX στη Λήμνο
Συντάκτης:  Παναγιώτης Σκαπέτης

Σφοδρή σύγκρουση ενός στρατιωτικού λεωφορείου με ΙΧ αυτοκίνητο σημειώθηκε λίγο πριν τις 3 το μεσημέρι χθες στην επαρχιακή οδό Μύρινας – Μούδρου, λίγο έξω από τον οικισμό του Αγίου Δημητρίου, στη γνωστή στροφή ονομαζόμενη και ως «πέταλο».

Όπως πληροφορούμαστε το στρατιωτικό λεωφορείο μετέφερε επαγγελματίες οπλίτες από το στρατόπεδο που υπηρετούν, στη Μύρινα, ενώ στο ΙΧ επέβαινε, γνωστός στην κοινωνία της Λήμνου, αλλοδαπός μικροπωλητής.

Από τη σύγκρουση «φράκαραν» οι πόρτες του ΙΧ, με αποτέλεσμα να χρειαστεί η συνδρομή της Πυροσβεστικής. Οι άντρες της υπηρεσίας με τη χρήση ειδικών διασωστικών εργαλείων προέβησαν στον απεγκλωβισμό του οδηγού.

Με βάση μαρτυρίες από αυτόπτες μάρτυρες, στο ΙΧ υπήρχε και συνοδηγός ο οποίος αμέσως μετά τη σύγκρουση, κατάφερε να βγει από το όχημα.

Ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ, μετέφερε τον τραυματισμένο οδηγό του ΙΧ στο νοσοκομείο, χωρίς όμως να συντρέχει ιδιαίτερος κίνδυνος για την υγεία του.

Δείτε περισσότερες φωτό ΕΔΩ

ΠΗΓΗ: http://www.limnosfm100.gr/limnos/item/15075-enas-travmatias-apo-ti-sygkrousi-stratiotikoy-leoforeiou-me-ix-sti-limno-fotografies-apo-ton-topo-tou-atyximatos.html#sthash.y56SFZMl.dpbs
kranos
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ