2015-07-28 17:16:12
Φωτογραφία για ΟΙ ΣΧΟΛΕΣ ΒΓΑΖΟΥΝ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΕΣ!
Το δρομολόγιο Σχολές-Ακαδημία και η καθιέρωση έξι παικτών στις φετινές ομάδες Κ-20 και Κ-17 του Ολυμπιακού.

Το Δίκτυο των Σχολών του Ολυμπιακού φροντίζει κάθε χρόνο να "τροφοδοτεί" με δεκάδες παιδιά την Ακαδημία του συλλόγου στην οποία και διαπρέπουν οι νεαροί αθλητές. Είναι πολλά τα παραδείγματα των ποδοσφαιριστών που ξεκίνησαν σε πολύ μικρή από τις Σχολές του Δικτύου και έφτασαν έως την ανδρική ομάδα. Ένα από τα πιο τρανά παραδείγματα είναι ο Πραξιτέλης Βούρος ο οποίος ξεκίνησε από την Σχολή της Μυτιλήνης και είναι μέλος της μεγάλης ομάδας του Ολυμπιακού!

Στο ρόστερ της Κ-20 και της Κ-17 της αγωνιστικής περιόδου 2015-16 υπάρχουν έξι παιδιά από τις Σχολές τα οποία μέσα στα χρόνια έχουν στεφτεί Πρωταθλητές Ελλάδος και έχουν συμμετάσχει και στο UEFA Youth League. Στην ομάδα Νέων "συναντούμε" τον Άρντιτ Τόλι ο οποίος έπαιζε και πέρσι στην Κ-20 κατακτώντας την 1η θέση στο Πρωτάθλημα Super League K-20 και έχοντας συμμετοχές και στο Youth League κόντρα σε ομάδες όπως είναι η Γιουβέντους και η Ατλέτικο Μαδρίτης. Ο νεαρός αμυντικός ξεκίνησε την καριέρα του από την τότε Σχολή Ελαιώνα!


Ο Θανάσης Ανδρούτσος και αυτός από τον Ελαιώνα μεταπήδησε στην Ακαδημία και έφτασε να είναι Πρωταθλητής Ελλάδος και να παίζει στην Ευρώπη! Ο Γιώργος Μακροστέργιος ξεκίνησε και εκείνος από τον Ελαιώνα και αφού πέρασε όλες τις βαθμίδες της Ακαδημίας από την περασμένη σεζόν είναι μέλος της Κ-20. Το καρέ στην ομάδα Νέων συμπληρώνει ο Στάθης Λάμπρου. Άρχισε από τη Σχολή του Ολυμπιακού στη Χαλκίδα, την περίοδο 2014-15 στέφτηκε Πρωταθλητής Ελλάδος με την Κ-17 και φέτος είναι στην Κ-20.

Στην νέα Κ-17 αγωνίζονται δυο παίκτες που προέρχονται από τις Σχολές μας. Ο πρώτος είναι ο Θόδωρος Παπαχρόνης ο οποίος ξεκίνησε από τον Άλιμο και μεταπήδησε στην Ακαδημία και ο δεύτερος είναι ο Γιώργος-Ορέστης Τσιντώνης ο οποίος έκανε τα πρώτα του ποδοσφαιρικά βήματα στην Σχολή Ελαιώνα.

Ο Ολυμπιακός μέσα από την Ακαδημία του και το Δίκτυο Σχολών δείχνει τον δρόμο της μάθησης και της επιτυχίας σε εκατοντάδες ποδοσφαιριστές.
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ