2015-07-28 21:46:13
Φωτογραφία για ΠΕΤΓΟΥΕΙ : ΣΑΣ... ΤΡΟΛΑΡΑ!
Ο Μπρεντ Πετγουέι αγωνίστηκε για 2 χρόνια στον Ολυμπιακό, κατέκτησε το πρωτάθλημα του 2015, βίωσε την εμπειρία της συμμετοχής στον τελικό της Ευρωλίγκας και συνολικά πέρασε πολλά από τα καλά μπασκετικά του χρόνια στην Ελλάδα. Είναι αλήθεια πως φεύγει από την χώρα διαφορετικός και πιο... ολοκληρωμένος παίκτης, σε σχέση με αυτόν που πρωτοεμφανίστηκε στην Α1.

Τα εντυπωσιακά του καρφώματα, η αγάπη του για το ελληνικό τραγούδι και οι… περίεργες δημοσιεύσεις του στα Social Media είναι πράγματα που σίγουρα θα μείνουν αξέχαστα από τον Αμερικανό φόργουορντ.

Ο ίδιος μίλησε στο Eurohoops και… αποκάλυψε πως ένα από τα πράγματα που ευχαριστήθηκε περισσότερο από όλα στη διάρκεια της παραμονής του στην Ελλάδα, είναι το τρολάρισμα! Όπως είπε, το βίντεο που ανέβασε και το σχόλιο που έκανε, ήταν πιθανότατα το τελευταίο τρολάρισμά του, με αποδέκτη τα Μ.Μ.Ε!

“Θέλω να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ στην Ελλάδα! Ευχαριστήθηκα όσα δεν φαντάζεστε την ζωή μου και πάνω από όλα το γεγονός πως όλα αυτά τα χρόνια ωρίμασα ως παίκτης σε αυτή την χώρα
. Επίσης, ήταν ευχαριστήση το να τρολάρω τα μίντια! Όλοι θα βαρεθείτε τώρα που φεύγω από την Ελλάδα! Είναι τόσο εύκολο να σε σχολιάζουν αρνητικά και να σε κατηγορούν όλοι. Αποδείχτηκε ακόμα και με το βίντεο που ανέβασα. Αυτό νομίζω πως ήταν το τελευταίο μου τρολάρισμα.

Ήξερα πως με αυτό που πόσταρα θα έχουν μια “γεμάτη μέρα”. Ευχαριστώ πολύ τον πρόεδρο Κωστή Ζομπανάκη που με έφερε στο Ρέθυμνο και τον Γιώργο Μπαρτζώκα που μου έδωσε την ευκαιρία να παίξω στο τοπ επίπεδο και τον Ολυμπιακό. Ο Μίλαν Τόμιτς, ο Γιάννης Σφαιρόπουλος και όλο το σταφ στην ομάδα και οι συμπαίκτες μου με βοήθησαν πολύ. Πρέπει να πω ένα ευχαριστώ και στον κόσμο. Στους οπαδούς. Τόσο σε αυτούς που μου έδωσαν αγάπη, όσο και σε αυτούς που μου έδωσαν μίσος. Τους αγαπάω όλους, γιατί με βοήθησαν να ωριμάσω και να γίνω… σκληρόπετσος”!
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ