2015-07-28 22:15:03
Φωτογραφία για ΒΟΜΒΑ Μίχαλου: Είμαστε καταδικασμένοι, αν υλοποιηθεί πλήρως, όπως έχει σχεδιαστεί, η συμφωνία...
Στο περιεχόμενο της τρέχουσας συμφωνίας και στον αντίκτυπό της στον κόσμο του εμπορίου και της βιομηχανίας, αναφέρθηκε ο πρόεδρος της Κεντρικής Ένωσης Επιμελητηρίων Ελλάδος (Κ.Ε.Ε.) και του Εμπορικού και Βιομηχανικού Επιμελητηρίου Αθηνών (Ε.Β.Ε.Α.), κ. Κωνσταντίνος Μίχαλος, μιλώντας στον Flash 96,0 F.M. και στον Αντώνη Κουμιώτη.

Πιο συγκεκριμένα, ο κ. Μίχαλος τόνισε: "Εμείς είχαμε κατακρίνει τόσο την αρχική πρόταση της Ε.Ε., όσο και το κυβερνητικό κείμενο των 47 σελίδων, διότι ήταν ένα καθαρά ένα υφεσιακό κείμενο. Και είπαμε, παρότι είναι επώδυνη, παρότι είναι υφεσιακού χαρακτήρα, από την στιγμή που φτάσαμε σε ένα τρομακτικό αδιέξοδο..., είμαστε  υποχρεωμένοι, διότι δεν υπάρχει εναλλακτική λύση, να προχωρήσουμε στην συμβασιοποίηση αυτής της συμφωνίας, στην εκτέλεση έστω αυτών των λίγων των εργαλείων των αναπτυξιακών, που νομίζω ότι όλοι αναγνωρίζουμε, π.χ. τις ιδιωτικοποιήσεις, νομίζω θα προσφέρουν στην οικονομία, αυτή την ανάκτηση της αξιοπιστίας που μοραία θα έλθει μέσα από μία σωστή εκτέλεση, όπως είπα αρχικά, τουλάχιστον αυτών των αναπτυξιακών εργαλείων, όσα είναι αυτά που περιέχονται σε αυτή την συμφωνία, να μπορέσουμε με σωστή διαπραγμάτευση, με σωστά επιχειρήματα, να διαπραγματευτούμε το μείγμα της οικονομικής πολιτικής.


Σ' αυτή τη φάση, όμως, είμαστε δυστυχώς καταδικασμένοι να προχωρήσουμε με την αρχική τουλάχιστον υλοποίηση αυτής της συμφωνίας. Σε καμία των περιπτώσεων, αν υλοποιηθεί πλήρως, όπως έχει σχεδιαστεί, δεν υπάρχει θέμα σωτηρίας, είμαστε καταδικασμένοι. Το λέω ευθέως, το λέω ευθαρσώς, γνωρίζοντας ακριβώς τί είναι αυτά τα λόγια τα οποία χρησιμοποιώ".

Ακούστε το σχετικό ηχητικό:

 "Δεν υπάρχει θέμα σωτηρίας..., το λέω ευθέως, το λέω ευθαρσώς, γνωρίζοντας ακριβώς τί είναι αυτά τα λόγια τα οποία χρησιμοποιώ..."
Πηγή Tromaktiko
VIDEO
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ