2015-07-29 00:24:07
Φωτογραφία για «ΠΑΚΕΤΟ» ΑΠΟ ΤΗ ΓΑΛΑΤΑ ΣΤΗΝ... ΚΑΡΣΙΓΙΑΚΑ!
Ο Κερέμ Γκονλούμ αποτελεί την πρώτη επίσημη μεταγραφική κίνηση της Καρσίγιακα, με τον Τούρκο παίκτη να έρχεται σε συμφωνία για την επόμενη σεζόν με την πρωταθλήτρια τηςς χώρας του.

Λίγη ώρα μετά την ανακοίνωση του Γκονλούμ, σειρά στις μεταγραφές της ομάδας πήρε ο Τζάστιν Κάρτερ, ο οποίος άφησε την Γαλατασαράι αλλά θα συνεχίσει να αγωνίζεται και αυτός στην Τουρκία με την Καρσίγιακα.

Η τιμωρία της FIBA στην Καρσίγιακα είναι ακόμα σε ισχύ αλλά η πρωταθλήτρια Τουρκίας ανακοίνωσε τη μεταγραφή του Κερέμ Γκονλούμ, ο οποίος κατά την περσινή σεζόν αγωνίστηκε στην Γαλατά και η ελευθέρας του παίκτη βρίσκεται στα χέρια της ομοσπονδίας της χώρας.

Η φετινή σεζόν στην Ευρωλίγκα αναμένεται να είναι η 14η για τον Γκονλούμ, αφού από το 2002 μέχρι σήμερα έχει αγωνιστεί κάθε χρόνο στη διοργάνωση με τις Φενέρμπαχτσε, Εφές και Γαλατασαράι. Ο 38χρονος φόργουορντ/σέντερ βρίσκεται στην 6η θέση με τις περισσότερες συμμετοχές στην Ευρωλίγκα (232 παίχνιδια) και είναι 5ος ριμπάουντερ έχοντας μαζέψει 1.161, όπως μας θυμίζει σε δημοσίευμά του το "eurohoops.net".

Ο Τζάστιν Κάρτερ κατά την περσινή σεζόν αγωνίστηκε ως συμπαίκτης του Γκονλούμ στην Γαλατασαράι αν και ξεκίνησε τη σεζόν στην Ουσάκ. Σημείωνε κατά μέσο όρο 8.3 πόντους, 4.8 ριμπάουντ και 2.6 ασσίστ σε 14 αγώνες και το νέο του συμβόλαιο με την Καρσίγιακα είναι μονοετές.
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ