2015-07-29 12:30:37
Φωτογραφία για ΤΕΣΤΑΡΕΙ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΚΑΙ... ΦΙΝΜΠΟΓΚΑΣΟΝ ΚΟΝΤΡΑ ΣΤΗΝ ΤΒΕΝΤΕ Ο ΘΡΥΛΟΣ
Την ώρα που στν Ολυμπιακό προσπαθούν να κάνουν τις απαραίτητες προσθέσεις στο ρόστερ ώστε ο νταμπλούχος Ελλάδας να είναι καλύτερος φέτος, ο Μάρκο Σίλβα και οι υπάρχοντες παίκτες, προσπαθούν από την πλευρά τους να προετοιμαστούν όσο το δυνατόν καλύτερα επί ολλανδικού εδάφους.

Μέρος της προετοιμασίας, και σημαντικό μάλιστα, είναι και τα φιλικά παιχνίδια όπως το αποψινό (20.00-Novasports1) με την 10η της περυσινής βαθμολογίας της Ολλανδίας, Τβέντε.

Ο Πορτογάλος τεχνικός θα έχει την ευκαιρία να κάνει τις δοκιμές του και να βγάλει χρήσιμα συμπεράσματα για τους ποδοσφαιριστές που έχει στη διάθεσή του, αφού αναμένεται και δεύτερο… κόψιμο με την επιστροφή στην Ελλάδα.

Φυσικά θα υπάρχει η ευκαιρία να δει και ο ίδιος, αλλά και οι οπαδοί του Θρύλου σε ρυθμό αγώνα τον Άλφρεντ Φινμπόγκασον επί εδάφους στο οποίο μεγαλούργησε με τη φανέλα της Χέρενφεν.

Στο φιλικό με την Τβέντε δεν αναμένεται να αγωνιστούν ο Δημήτρης Σιόβας και ο Αρτούρ Μαζουακού, οι οποίοι, πάντως, δεν έχουν κάτι ανησυχητικό.

Τέλος, να θυμίσουμε πως τα επόμενα φιλικά του Ολυμπιακού στην Ολλανδία, είναι το Σάββατο με τη Φέγενορντ στο Ρότερνταμ, ενώ είναι πολύ πιθανό να κλειστεί άλλο ένα, για τις 4 Αυγούστου με αντίπαλο την τουρκική Σίβασπορ, που προετοιμάζεται κι εκείνη στην Ολλανδία.
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ