2015-07-30 12:26:06
Φωτογραφία για ΕΔΩ ΘΑ  «ΧΤΙΣΤΕΙ» Ο ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΗΣ! (PHOTOS)
Στο Μέτσοβο θα βρεθεί από τις 30 Αυγούστου μέχρι τις 8 Σεπτεμβρίου ο Ολυμπιακός, όπου θα πραγματοποιήσει την προετοιμασία του και βάλει τις βάσεις για τη νέα χρονιά.

Ο Γιάννης Σφαιρόπουλος επέλεξε για τη διαμονή των ερυθρόλευκων το πλέον σύγχρονο ξενοδοχείο της περιοχής, προκειμένου να έχουν οι παίκτες του τις πλέον κατάλληλες συνθήκες να προετοιμαστούν για την απαιτητική χρονιά που έρχεται σε Ελλάδα και Ευρώπη.

Πρόκειται για το Grand Forest Metsovo που βρίσκεται μέσα σε ένα πευκοδάσος στην πλαγιά ενός λόφου της Πίνδου και διαθέτει γκουρμέ εστιατόριο με κομψή διακόσμηση και μπαρ με θέα στο βουνό. Οι εγκαταστάσεις περιλαμβάνουν επίσης φάρμα με άλογα και κέντρο σπα με εσωτερική πισίνα, υδρομασάζ και σάουνα, ενώ παρέχονται ακόμη δωρεάν ποδήλατα.

Το κέντρο του Μετσόβου απέχει 15 λεπτά οδικώς από το κατάλυμα, ενώ το Αεροδρόμιο των Ιωαννίνων είναι προσβάσιμο σε 47χλμ.

Στο διάστημα της παραμονής τους εκεί οι ερυθρόλευκοι είναι πολύ πιθανό να δώσουν και κάποιο προπονητικό φιλικό, για το οποίο δεν έχει αποφασίσει ακόμη ο Γιάννης Σφαιρόπουλος.

Δείτε τις φωτογραφίες που ακολουθούν :
olympiacos-blog
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ