2015-07-31 04:11:05
Φωτογραφία για Τόνις Σφήνος: Στο κρεβάτι είμαι μάστορας και τεχνίτης, αλανιάρης και εξερευνητής
Ο Τόνις Σφήνος δε δίστασε να αποκαλύψει σε συνέντευξή του τι είδους εραστής είναι στο... κρεβάτι! Απάντησε χωρίς καμία αιδώ με πόσες γυναίκες έχει κοιμηθεί ταυτόχρονα, αν κάνει γυμνισμό, αν παίρνει ναρκωτικά και πολλά πολλά άλλα.... «Νιώθω φλογερός και ακαταμάχητος, αφού καμιά δεν μπορεί να αντισταθεί στη νάτουραλ κολόουν του Τόνι, που λέγεται «ΤεστοστεΤόνι»...», ανέφερε χαρακτηριστικά και παραδέχτηκε πως κάνει γυμνισμό και πως «ολλά τσικάκια, όταν με βλέπουν, έχουν την τάση επίσης».

Στην ερώτηση για το αν έχει πάρει ποτέ ναρκωτικά απάντησε «Τώρα πια όλα αυτά είναι παλιές ιστορίες, κίτρινο γράμμα στο συρτάρι. Η αλήθεια είναι πως τα 'κοψα το '69 και μετά το σεξ ρεβολούσιον».

Όσο για το αν είναι χίπης στο κρεβάτι; «Όχι, είμαι πλεϊμπόης. Επίσης μάστορας και τεχνίτης. Α και ατίθασος, αλανιάρης, εξερευνητής. Ναι. Και γητευτής, βέεεβαια. Ναι, που λες κάνω και μερεμέτια κάτω απ' τα σεντόνια αν χρειαστεί. Σπηλαιολόγος. Βάνω και τρυπάνι και μπλακεντέκι. Υδραυλικός, στάζει βρυσούλα, τη συμμαζεύω».

Δε δίστασε να απαντήσει ακόμη και με πόσες γυναίκες έχει κοιμηθεί ταυτόχρονα: «Μια φορά με πήρε ο ύπνος σε γυναικείο θάλαμο στο στρατό, οπότε κοιμήθηκα με 43 τσικάκια παρέα», ανέφερε.

Έχει φτάσει ποτέ κοντά στο γάμο; «Όχι, αλλά έχω δει πολλούς από μακριά και έχω παίξει πολλές φορές τις κουμπάρες με κουμπάρες, αν με πιάνεις...», απαντά. Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ