2015-07-31 23:48:06
Φωτογραφία για Αυτός είναι ο λόγος που οι γυναίκες ερωτεύονται τους χωρισμένους με παιδιά
Αν βρεθείς σε ένα χώρο με πολύ κόσμο και πεις σε μια γυναίκα να εντοπίσει έναν άντρα που της φαίνεται ιδιαίτερα γοητευτικός, σύμφωνα με τα αποτελέσματα πρόσφατης έρευνας, το πιο πιθανό είναι να σου δείξει έναν άντρα που έχει υπό την προστασία του ένα σκυλί ή ένα παιδί, γιατί αυτό τον κάνει να φαίνεται πιο υπεύθυνος στα μάτια της!

Ένα από τα συμπεράσματα, λοιπόν, σύμφωνα με το faysbook, είναι πως οι χωρισμένοι μπαμπάδες βρίσκονται σε ιδιαίτερα υψηλή θέση στις προτιμήσεις των γυναικών και αυτό δεν είναι τυχαίο.

Σύμφωνα με τους ειδικούς, οι γυναίκες θεωρούν πολύ ελκυστικό το γεγονός ότι ένας άντρας με παιδί ξέρει τι θα πει υπευθυνότητα και φέρεται σαν ενήλικος. Παρόλο που ξέρουν πως θα υπάρχουν στιγμές που θα τον στερείται γιατί θα πρέπει να βλέπει τα παιδιά του, ξέρει ότι τουλάχιστον τον στερείται γιατί κάνει κάτι πολύ σημαντικό. Επιπλέον, το γεγονός πως έχει χωρίσει με τη γυναίκα του, αλλά έχει μια πολύ ζεστή και όμορφη σχέση με τα παιδιά του, τον κάνει να φαίνεται στα μάτια της ισορροπημένος και αξιόπιστος.

Ένας ακόμα λόγος που μια γυναίκα έλκεται περισσότερο από έναν χωρισμένο πατέρα είναι επειδή υποσυνείδητα βλέπει στα μάτια του κάποιον που είναι αρκετά υγιής για να τεκνοποιήσει. Επίσης της δίνει υποσυνείδητα την αίσθηση πως εφόσον μια γυναίκα πριν από εκείνη αποφάσισε πως ήταν κατάλληλος για πατέρας, σημαίνει πως όντως έχει περάσει ένα πολύ βασικό τεστ. Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ