2015-08-02 09:24:06
Φωτογραφία για Ζηλιάρης ταΐζει αδιάκοπα την κοπέλα του για να μην αρέσει σε άλλους
Η κοπέλα της φωτογραφίας μόλις είπε το «ναι» στον αγαπημένο της ο οποίος όμως την πίεζε να τρώει τόσο πολύ, ώστε ο όγκος του σώματός της διπλασιάστηκε.

Όπως αναφέρει το newsbeast.gr, η 20χρονη Yan Tai, από την επαρχία Γκουανγκντόνγκ της Κίνας, πριν από δυο χρόνια ζύγιζε περίπου 46 κιλά, ήταν τότε που άρχισε να βγαίνει με τον You Pan ο οποίος βέβαια ήταν απίστευτα παρανοϊκός με το γεγονός ότι η εμφάνιση της κοπέλας του θα προσέλκυε άλλους άντρες.

Οπότε, ο 25χρονος, αποφάσισε να δίνει στην αγαπημένη του τεράστια γεύματα προκειμένου να... εξουδετερώσει τους πρόθυμους μνηστήρες...

Ο Pan μάλιστα, φρόντισε κάθε μέρα η 20χρονη να καταναλώνει πλουσιοπάροχα πρωινά, βαρβάτα γεύματα και εξίσου τεράστια δείπνα. Μάλιστα, όπως αναφέρει το elitedaily, δε δίσταζε να της δίνει και διάφορα σνακ, μέσα στη νύχτα! Αποτέλεσμα; Η Yan Tai πήρε περί τα 40 κιλά!

Πλέον δε θυμίζει τον παλιό της εαυτό, πράγμα που σημαίνει ότι ο Pan κατάφερε αυτό που ήθελε και προχώρησε στο επόμενο επίπεδο: τη ζήτησε σε γάμο. Όπως βλέπετε και από τις φωτογραφίες, της έκανε πρόταση γάμου με ένα μπουκέτο σοκολάτες μπροστά από το αγαπημένο τους εστιατόριο! Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ