2015-08-03 23:21:05
Φωτογραφία για Ηλεία: Θάνατος-μυστήριο 62χρονου από την Ανδραβίδα
Τον «μίτο» μιας μυστηριώδους υπόθεσης προσπαθούν να ξετυλίξουν οι αστυνομικές και δικαστικές Αρχές της Ηλείας, η οποία αφορά τον θάνατο του 62χρονου Δ.Σ. από την Ανδραβίδα, ο οποίος άφησε την τελευταία του πνοή στο νοσοκομείο της Αμαλιάδας προχθές το απόγευμα.

Ο 62ρονος φέρεται να διακομίσθηκε σε κωματώδη κατάσταση με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ από την Ανδραβίδα στο νοσοκομείο της Αμαλιάδας.

Σύμφωνα με πληροφορίες της εφ.Πατρίς, ο 62χρονος έφερε πολλαπλά τραύματα (μώλωπες, εκδορές και μελανιές) στο κεφάλι και σε όλο του το σώμα, εικόνα που έδινε την εντύπωση για άνθρωπο που είχε πέσει θύμα ξυλοδαρμού, σύμφωνα με μαρτυρίες.

Ο άτυχος άνδρας υποβλήθηκε σε σειρά εξετάσεων και στη συνέχεια κρίθηκε επιβεβλημένη η μεταφορά του σε νοσοκομείο της Πάτρας για να υποβληθεί σε αξονική τομογραφία και να γίνει νευρολογική εκτίμηση, ώστε να διακριβωθεί αν η πιθανή βλάβη οφείλεται σε εγκεφαλικό επεισόδιο ή κρανιοεγκεφαλική κάκωση. Ωστόσο, το πεπρωμένο του 62χρονου έμελλε να διαφορετικά γραμμένο, αφού λίγο πριν ξεκινήσει η διακομιδή του, απεβίωσε.


Ο 62χρονος φερόταν να αντιμετώπιζε σοβαρά προβλήματα στέγασης και διατροφής , αφού ζούσε ολόμοναχος υπό άθλιες συνθήκες υγιεινής σε μια τρώγλη και βρισκόταν υπό την επίβλεψη των υπηρεσιών πρόνοιας του δήμου Ανδραβίδας-Κυλλήνης, ενώ στο παρελθόν είχε νοσηλευτεί σε ψυχιατρική κλινική, καθώς αντιμετώπιζε σοβαρά ψυχολογικά προβλήματα.

«Φως» στις ακριβείς συνθήκες και στα αίτια θανάτου του 62χρονου αναμένεται να ρίξει η ιατροδικαστική εξέταση.
xespao
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ