2015-08-04 13:06:08
Φωτογραφία για «ΣΠΑΝΟΥΛΗΣ Ο ΠΙΟ... ΜΙΣΗΤΟΣ»
Ο Βλαδίμηρος Γιάνκοβιτς μίλησε σε σερβική ιστοσελίδα για τα αισθήματα λατρείας των οπαδών του Παναθηναϊκού για τον Διαμαντίδη και... μίσους για τον Βασίλη Σπανούλη, αλλά και το όνειρο του τριπλ κράουν.

Σίγουρος πως θα έχει μια άριστη συνεργασία με τον Σάσα Τζόρτζεβιτς, αλλά και πως ο Παναθηναϊκός έχει όλα τα φόντα να φτάσει στο νταμπλ, αλλά και στο Final Four παρουσιάστηκε ο Βλαδίμηρος Γιάνκοβιτς, ο οποίος παράλληλα αναφέρθηκε στην ενίσχυση της ομάδας του, στη λατρεία των οπαδών του «τριφυλλιού» για τον Διαμαντίδη και το μίσος τους για τον αρχηγό του Ολυμπιακού, ενώ μίλησε και για το πώς δεν του έγινε ποτέ πρόσκληση να παίξει με το σερβικό εθνόσημο.

Μεταξύ άλλων είπε:

-Φαίνεται ότι το ελληνικό πρωτάθλημα επιστρέφει στα παλιά μονοπάτια της δόξας. Οι ομάδες ενισχύθηκαν και πάλι. Θα υπάρξουν πιο ανταγωνιστικά παιχνίδια την ερχόμενη σεζόν;

«Έτσι είναι. Εκτός από τις σταθερές δυνάμεις Ολυμπιακό και Παναθηναϊκό, αυτό το καλοκαίρι, ενισχύθηκαν σημαντικά, σύλλογοι όπως ο Άρης, η ΑΕΚ κι ο ΠΑΟΚ. Αλλά και το Ρέθυμνο αποτελεί μια ομάδα πρότυπο. Άρης και η ΑΕΚ έχουν φέρει πολλούς καλούς παίκτες αυτό το καλοκαίρι, κι έχουν δημιουργήσει μια καλή βάση».


-Ποια είναι η στάση των οπαδών του Παναθηναϊκού προς τον Σπανούλη. Είναι αυτός ο πιο μισητός;

«Ναι. Μου φαίνεται ότι υπάρχει πολύ μεγάλο μένος απέναντί του. Οι φίλαθλοι μας δεν έχουν ξεχάσει τη μεταγραφή του από τον Παναθηναϊκό στον Ολυμπιακό, κι αυτή είναι, μάλλον η αιτία».
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ