2015-08-05 00:59:20
Φωτογραφία για 4ΑΡΑ ΜΕ ΤΟ... «ΚΑΛΗΜΕΡΑ» Η Κ17 ΤΟΥ ΘΡΥΛΟΥ!
Με το δεξί ξεκίνησε η ομάδα του Δημήτρη Μαυρογενίδη στα φιλικά παιχνίδια. Την Τετάρτη παίζουν οι Νέοι με το Ηράκλειο.

Με το δεξί… ξεκίνησε η ομάδα Κ-17 του Ολυμπιακού τις υποχρεώσεις της στα φιλικά προετοιμασίας. Οι «ερυθρόλευκοι» επικράτησαν με 4-0 του Απόλλων Λάρισας στο πρώτο φιλικό παιχνίδι της χρονιάς που διεξήχθη στο Πήλιο δείχνοντας καλά στοιχεία. Ο τεχνικός της ομάδας κ. Δημήτρης Μαυρογενίδης χρησιμοποίησε και τους 27 παίκτες που είχε στην διάθεση του και έβγαλε πολλά και χρήσιμα συμπεράσματα στα 90 λεπτά (3χ30) που διήρκεσε ο αγώνας.

Το 1-0 σημείωσε στο 29’ με σουτ ο Κωστανάσιος μετά από σέντρα του Ξενιτίδη ενώ το 2-0 έγινε στο 52’ από τον Πέϊο. Στο 63’ ο Τσιντώνης κερδίζει πέναλτι και το εκτελεί εύστοχα ο ίδιος «γράφοντας» το 3-0 ενώ στο 88’ πάλι με πέναλτι (το κέρδισε ο Αγγελόπουλος Α.) ο Γκλεγκλές κλείνει το σκορ για τον Ολυμπιακό. Ο Απόλλων έχασε πέναλτι στο 83’.


Ο τεχνικός της ομάδας μας μετά από το τέλος του αγώνα σημείωσε: «Ήταν το πρώτο φιλικό. Είναι νωρίς για συμπεράσματα. Σε γενικές γραμμές είμαι ευχαριστημένος από τα παιδιά και την προσπάθεια τους. Είναι αρχή. Θέλει δουλειά η ομάδα και υπομονή. Το ζητούμενο είναι η διάρκεια και το καλό παιχνίδι φυσικά». Η Κ-17 θα δώσει το τελευταίο της φιλικό στο Πήλιο την Κυριακή με αντίπαλο τον Μαγνησιακό.

Οι συνθέσεις:

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ: Σκαφίδας, Αμπάρα, Τσιμπούκας, Γιανναράκης, Μανωλάκης, Νεοφυτίδης, Αγγελόπουλος Γ, Ξενιτίδης, Καμπετσής, Κωστανάσιος, Βοϊλης/ Παπαχρόνης, Καράδαης, Χατζηχρήστου, Ορφανίδης, Βαλοτάσιος, Αντωνόπουλος, Πέιος, Τουλκερίδης, Χατζηωαννίδης, Τσιριγώτης, Τσιντώνης, Νίκας, Φλέγκας, Γκλεγκλές, Αγγελόπουλος Α, Παπαδογιωργάκης.

ΑΠΟΛΛΩΝ ΛΑΡΙΣΑΣ: Μπρέλας, Ορλάντο, Φλώρος, Νάτσας, Χαρούλης, Κουρδής, Σούλι, Ταμπρίζι, Νάτσης, Τσένος, Ιωαννίδης/ Γιαννακόπουλος, Κούρο, Σκάκος, Κολλιός, Τσουνζέρης Αντωνόπουλος, Παλάσκας, Μπλατσέρι, Σάρα, Μπόντε.

*Η Κ-20 προπονήθηκε εις διπλούν την Τρίτη και την Τετάρτη δίνει φιλικό παιχνίδι στα Χάνια απέναντι στο Ηράκλειο.
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ