2015-08-05 10:04:08
Φωτογραφία για ΠΡΟΤΕΡΑΙΟΤΗΤΑ Ο ΣΤΟΠΕΡ... ΨΗΛΑ ΣΤΗΝ ΕΡΥΘΡΟΛΕΥΚΗ ΛΙΣΤΑ Ο ΜΠΑΛΑΝΤΑ
Ο Ολυμπιακός επιστρέφει στην Ελλάδα και τη... βάση του και πλέον άμεση προτεραιότητα είναι η απόκτηση στόπερ, με τους Αργεντίνους να φέρνουν ψηλά στη λίστα των ερυθρόλευκων τον Μπαλάντα.

Η απόκτηση του βασικού στόπερ και του Ερνάνι είναι οι δύο επόμενες κινήσεις του Ολυμπιακού, που επιστρέφει από την Ολλανδία και ενδεχομένως εντός της εβδομάδας να έχουν κλείσει θετικά και τα δύο αυτά «μέτωπα» όσον αφορά τον μεταγραφικό σχεδιασμό των ερυθρόλευκων.

Ο Κάρλος Ζαμπράνο, ο οποίος το προηγούμενο διάστημα φερόταν ως βασική επιλογή, ανανέωσε στην Άιντραχτ Φρανκφούρτης κι έτσι ο Ολυμπιακός στράφηκε σε άλλες περιπτώσεις για το κέντρο της άμυνας.

Στην Αργεντινή επιμένουν για τον Έντερ Μπαλάντα, τον 22χρονο Κολομβιανό της Ρίβερ Πλέιτ που εμφανίζεται να κοστολογείται 5 εκατομμύρια ευρώ.

«Παίζει» και ο Φαμπρίτσιο Κολοτσίνι που μπαίνει στον τελευταίο χρόνο του συμβολαίου του με τη Νιούκαστλ και θέλει να διασφαλίσει πως θα έχει ρόλο στην ομάδα σε διαφορετική περίπτωση θα κοιτάξει το μέλλον του μακριά από το «Σεντ Τζέιμς Παρκ».
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ