2015-08-05 11:28:12
Φωτογραφία για ΑΚΟΜΑ ΕΝΑΣ ΠΡΑΣΙΝΟΣ ΓΙΑ... ΚΙΝΑ!
Μετά τον Μπατίστα που πήγε Κίνα, ακόμα ένας "πράσινος" ετοιμάζεται για τη χώρα της Ανατολής!

Πιο συγκεκριμένα η Κινεζική Σανζί, έχει βάλει στο στόχαστρο της τον Λουκά Μαυροκεφαλίδη και το ενδεχόμενο να πάει στην Κίνα συγκεντρώνει αρκετές πιθανότητες.

Ο Λουκάς Μαυροκεφαλίδης παρά την... υπερπροσπάθεια στα πλέι οφ του πρωταθλήματος κόντρα στον Ολυμπιακό δεν έπεισε τους ανθρώπους του Παναθηναϊκού να ανανεώσει το συμβόλαιο του, το οποίο έληξε φέτος.

Η Μάλαγα ήταν η ομάδα που έδειξε το πιο έντονο ενδιαφέρον για την απόκτηση του Έλληνα σέντερ, αλλά αφού είδε ότι ο Μαυροκεφαλίδης δεν αποφασίζει... άμεσα, έστρεψε αλλού το ενδιαφέρον της. Όμως και άλλες ευρωπαϊκές ομάδες θέλησαν να εντάξουν στο δυναμικό τους τον παίκτη των "πράσινων" χωρίς όμως να έχει έρθει σε συμφωνία ακόμα.

Σύμφωνα με την «Sportday» ο Μαυροκεφαλίδης έχει πρόταση από ομάδα της Ασίας, την κινεζική Σανζί Ζονγκιού. Η ομάδα από την Κίνα προσφέρει συμβόλαιο ύψους 1 εκατομμυρίου δολαρίων για να τον πείσει να αλλάξει τα όποια σχέδια είχε, σύμφωνα με το δημοσίευμα. Οι δύο πλευρές είναι σε διαπραγματεύσεις και όπως φαίνεται μέχρι το τέλος της εβδομάδας θα έχουν καταλήξει.

Αυτή την στιγμή, σύμφωνα με το ρεπορτάζ, οι πιθανότητες είναι μοιρασμένες...
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ