2012-05-07 09:53:27
Φωτογραφία για ΑΝΟΙΧΤΗ ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΑΠΟ ΤΟΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ ΣΤΟΝ ΝΤΟΜΙΝΓΚΟΣ...
Ο Ντομίνγκος Πασιένσια εξακολουθεί να παραμένει πρώτος στη λίστα με τους υποψήφιους αντικαταστάτες του Ερνέστο Βαλβέρδε, για τον ερυθρόλευκο πάγκο, ενώ στο plan b υπάρχει και το όνομα του Έκτορ Ραούλ Κούπερ.

Ο Πασιένσια αποτελεί, όπως σύμφωνα με τα δημοσιεύματα εντός και εκτός Ελλάδας, το πρώτο φαβορί για την ανάληψη της τεχνικής ηγεσίας του Ολυμπιακού, αφού στην πλατεία Αλεξάνδρας θεωρούν ότι ο Πορτογάλος έχει τα στοιχεία που θέλουν για ν’ αναλάβει τους ερυθρόλευκους και οι πρώτες συζητήσεις μαζί του φαίνεται να έγιναν σε πολύ καλό κλίμα.

Από την Πορτογαλία, μάλιστα, υποστηρίζουν ότι έχει δεχθεί ανοιχτή πρόσκληση από τον Ολυμπιακό προκειμένου να έρθει στην Ελλάδα και να συναντηθεί με τον Βαγγέλη Μαρινάκη. Ο Ντομίνγκος έχει ζητήσει προθεσμία λίγων ημερών επειδή ίσως θα θέλει να σταθμίσει το τι μπορεί να συμβεί με τους πάγκους της χώρας του, αλλά αν πάρει την απόφαση να έρθει στην Ελλάδα, τότε θα πρέπει να θεωρείται σχεδόν σίγουρο ότι θα είναι αυτός ο επόμενος τεχνικός του Ολυμπιακού.

Στην ερυθρόλευκη λίστα, υπάρχουν πάντα τα ονόματα των Μίτσελ (Σεβίλλη), Βίτορ Περέιρα (Πόρτο), Λουίς Όλτρα (Λα Κορούνια), των Γάλλων, Αλέν Περέν, Αντουάν Κομπουαρέ, καθώς επίσης και ο Έκτορ Ραούλ Κούπερ, του οποίου η «μετοχή» έχει ανέβει επικίνδυνα τις τελευταίες ώρες.
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ