2015-08-05 22:24:00
Φωτογραφία για Ενα όνειρο ζωής γίνεται πραγματικότητα στα… 101
Προ-γιαγιά γιόρτασε τα γενέθλια της... οδηγώντας τανκς και πίνοντας σέρι

Μαχητική προ-γιαγιά γιορτάζει τα εκατοστά πρώτα της γενέθλια οδηγώντας άρμα μάχης και απολαμβάνοντας το σέρι της από την θέση του οδηγού.

Η Χίλντα Τζάκσον ετών 101, ήταν αποφασισμένη να οδηγήσει έστω και για λίγα μέτρα το αρμα μάχης 100.000 FV432, στη Νότια Ουαλία.

Έτσι και έγινε. Παρά τις αρχικές αντιρρήσεις των ειδικών, η σουπερ προ-γιαγιά, ακλούθησε πιστά τις οδηγίες χειρισμού του τανκ και το… οδήγησε.

Στο παρελθόν η Χίλντα ήταν νοσοκόμα, και παρά τα σημερινά προβλήματα υγείας που αντιμετωπίζει, συμπεριλαμβανόμενου της μη όρασης από το ένα μάτι, όπως αναφέρει η Βρετανική εφημερίδα Telegraph, επικαλούμενη την κόρη της «δεν θα άφηνε τίποτα να σταθεί εμπόδιο στην εκπλήρωση του ονείρου της».

«Η μητέρα μου ήταν πολύ ενθουσιασμένη στη ιδέα του να βρεθεί μέσα σε ένα άρμα μάχης. Ωστόσο, μου δήλωσε πως δεν υπάρχει περίπτωση να μην καθίσει στη θέση του οδηγού. Ο εκπαιδευτής της είπε πως θα ήταν καλύτερα να μην βάλει εμπρός. Όμως η μητέρα μου δεν τον άκουσε», πρόσθεσε η κόρη της 101χρονης προ-γιαγιάς.


Φαίνεται πως η οδήγηση πάντα γοήτευε την Χίλντα , αφού για παράδειγμα τη δεκαετία του 1950 ταξιδέψε πέντε μήνες με το αυτοκίνητο σε όλη την Ευρώπη για να επισκεφτεί συγγενείς της από την Αυστραλία.

Είναι μακράν η γεραιότερη οδηγός άρματος ς και το μόνο σίγουρο είναι ότι η προ-γιαγιά με τα 11 εγγόνια κέρδισε τις καρδιές και τον θαυμασμό όλων.

Επομενος στοχος της η … ελεύθερη πτώση με αλεξίπτωτο.
Tromaktiko
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ