2015-08-05 22:50:10
Φωτογραφία για «ΑΞΙΖΕΙ Η ΟΜΑΔΑ ΝΑ ΣΤΗΡΙΧΘΕΙ!»
Έχουν βαλθεί να τρελάνουν τους πάντες οι οπαδοί του Ολυμπιακού όσον αφορά τη ...δίψα τους να σταθούν στο πλευρό της αγαπημένης τους ομάδας σε όποιο γήπεδο και εάν αγωνίζεται!

Οι οπαδοί του Θρύλου ανταποκρίνονται με το ...παραπάνω στο κάλεσμα της ΚΑΕ Ολυμπιακός και έχουν ήδη εξαφανίσει 1.800 εισιτήρια διαρκείας, καταρρίπτοντας από την 17η κιόλας ημέρας διάθεσής τους την περυσινή επίδοση των 1.780 «κομματιών». Με αφορμή το γεγονός ότι ο λαός του Θρύλου τρέχει με αμείωτη ένταση να προπμηθευτεί τα εισιτήρια διαρκείας για τη νέα σεζόν, ο Χρήστος Μπαφές μίλησε για την στήριξη του κόσμου στην ομάδα και όχι μόνο Ο διευθυντής επικοινωνίας της ΚΑΕ Ολυμπιακός, φιλοξενήθηκε στο «Κανάλι 1» και αναφέρθηκε με ιδιαίτερα κολακευτικά λόγια για τη στήριξη του κόσμου των πρωταθλητών Ελλάδας.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε:

Για την κατάρριψη της περυσινής επίδοσης των 1.780 εισιτηρίων:


«Όταν ήρθα σήμερα στα γραφεία της ΚΑΕ είδα να περιμένουν στην ουρά περίπου 30 φίλαθλοι της ομάδας. Ηταν η μεγαλύτερη αναμονή που υπήρχε απ’ όλες τις ημέρες που διατίθενται τα εισιτήρια διαρκείας της σεζόν 2015-16. Ανοίξαμε κάποια νέα τμήματα για να εξυπηρετήσουμε καλύτερα τον κόσμο και αυτό έγινε δεκτό με θέρμη από τους φιλάθλους.

Για να μιλήσουμε πλέον με νούμερα και θα το ανακοινώσουμε σε λίγο με δελτίο Τύπου, έχουν διατεθεί περισσότερα από 1800 εισιτήρια διαρκείας. Αυτό σημαίνει πως έχει ξεπεραστεί ο περσινός συνολικός αριθμός των εισιτηρίων διαρκείας, χωρίς να υπολογίζουμε αρκετές παραμέτρους, όπως τα εισιτήρια που παίρνουν οι ίδιοι οι παίκτες, χωρίς να υπολογίζουμε τον αριθμό των εισιτηρίων που παίρνουν οι χορηγοί, τα οποία συμπεριλαμβάνονται στον συνολικό αριθμό διαρκείας που διαθέσαμε πέρυσι».

Για τις προβλέψεις του συνολικού αριθμού που θα διατεθούν:

«Οι προβλέψεις μας για την εφετινή περίοδο είναι πως θα διατεθούν πάνω από 3.000 εισιτήρια διαρκείας. Ουσιαστικά θα έχουμε μία αύξηση που θα αγγίζει το 100 τοις 100. Αυτό από μόνο του είναι πολύ ευχάριστο μήνυμα από τον κόσμο του Ολυμπιακού. Μακάρι να πέσουμε έξω στις προβλέψεις μας και να πάμε σε ακόμη μεγαλύτερα νούμερα».

Για τις προσιτές τιμές:

«Ένα καλό εισιτήριο διαρκείας κοστολογείται στα 200 ευρώ αντιστοιχεί σε θέσεις που τα απλά εισιτήρια τιμώνται στα 10 ευρώ το παιχνίδι στην Α1 και 15 ευρώ στην Ευρωλίγκα. Αν λοιπόν διαιρέσουμε την τιμή του διαρκείας με τον συνολικό αριθμό των αγώνων που κατά μέσο όρο βλέπει ένας φίλαθλός μας, σημαίνει πως το κάθε ματς του κοστίζει περίπου 5 ευρώ. Αντιστοίχως με απλό εισιτήριο θα χρειαστεί περίπου 12 ευρώ το παιχνίδι».

Για τη στήριξη της ομάδας από τους φιλάθλους:

«Αξίζει η ομάδα να στηριχτεί από τον κόσμο μας. Να διευκρινίσω το εξής. Κανείς από την ομάδα δεν έχει εκφράσει παράπονο για τη στήριξη από τους φιλάθλους μας. Κυρίως οι φίλαθλοι μεταξύ τους συζητούν και λένε πως «δεν έχουμε βοηθήσει την ομάδα όσο πρέπει». Η Διοίκηση του Ολυμπιακού και όλοι καταλαβαίνουμε τις οικονομικές συγκυρίες που υπάρχουν και τις δυσκολίες που αντιμετωπίζει ο κόσμος. Ποτέ δεν θα ακούσετε κάποιον από εδώ να εκφράζει παράπονο για τους φιλάθλους του Ολυμπιακού.

Επαναλαμβάνω, πάντως, πως η ομάδα μας αξίζει όχι απλά να παίζει σε γεμάτο γήπεδο τα παιχνίδια της Ευρωλίγκας, αλλά να παίζει με 5 και 6 χιλιάδες κόσμο στα παιχνίδια του πρωταθλήματος. Εκεί θέλουμε οι οπαδοί του Ολυμπιακού να δώσουν βροντερό παρών. Ξέρουμε πως είναι δύσκολο σε ένα παιχνίδι, που είναι δεδομένο πως θα κερδίσουμε και μάλιστα εύκολα, να έρθουν πολλές χιλιάδες φίλαθλοι στο ΣΕΦ. Όμως, αξίζει να έρθουν για να χαρούν όμορφο μπάσκετ και ειδικότερα να φέρουν τα μικρά παιδιά στο γήπεδο. Σε αυτά τα ματς είναι ευκαιρία να έρχονται όσο το δυνατόν περισσότερα παιδιά».

Σε ερώτηση για τον Κώστα Παπανικολάου ο διευθυντής επικοινωνίας των πρωταθλητών ήταν απόλυτος:

«Ο Παπανικολάου είναι παίκτης των Ντένβερ Νάγκετς».

Για το πρώτο βραβείο για το Olympiacos BC TV από την Ευρωλίγκα:

«Προσπαθούμε να προσφέρουμε στους φιλάθλους μας κάτι διαφορετικό. Αυτή η προσπάθεια έχει ξεκινήσει πολλά χρόνια πριν. Σίγουρα είναι σημαντική και αυτή η διάκριση και το βραβείο που πήραμε. Όμως το πιο σημαντικό είναι τα καλά λόγια που ακούμε από τον κόσμο μας. Αυτό είναι που μας ενδιαφέρει. Δεν είναι αυτοσκοπός τα βραβεία αλλά θέλουμε να έρθει ο κόσμος μας ακόμη πιο κοντά στην ομάδα και στους παίκτες του Ολυμπιακού. Για εμάς ο κόσμος είναι πάνω απ’ όλα».
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ