2015-08-06 16:02:27
Φωτογραφία για ΤΡΑΓΩΔΙΑ: Aπανθρακώθηκε 47χρονος σε δυστύχημα στο δρόμο Λεμεσού - Πάφου
Τραγικό δυστύχημα σημειώθηκε... στις 9 περίπου το πρωί στον αυτοκινητόδρομο Λεμεσού – Πάφου, στην περιοχή Χα Ποτάμι παρά την Πέτρα του Ρωμιού, με αποτέλεσμα ένας άντρας να απανθρακωθεί μέσα σε φλεγόμενο όχημα.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, σαλούν αυτοκίνητο, στο οποίο επέβαιναν δύο άτομα, σταμάτησε στην άκρη του δρόμου, λόγω μηχανικής βλάβης.

Εκείνη την ώρα, ημιφορτηγό όχημα που ακολουθούσε προσέκρουσε βίαια στο σαλούν όχημα με αποτέλεσμα αυτό να τυλιχτεί στις φλόγες.

Το απανθρακωμένο πτώμα ανήκει στο 47χρονο Πολύκαρπο Βλάχου.

Η σκηνή αποκλείστηκε και ο δρόμος από Λεμεσό προς Πάφο αποκόπηκε.

Ο οδηγός του αυτοκινήτου, επίσης ελληνοκύπριος, ο οποίος κατέβηκε να δει τη μηχανική βλάβη, διακομίστηκε με ασθενοφόρο στο Γενικό Νοσοκομείου Πάφου όπου κρατήθηκε για νοσηλεία.

Το δεύτερο άτομο που επέβαινε του αυτοκινήτου, ως συνοδηγός, δεν πρόλαβε να βγει και απανθρακώθηκε από τις φλόγες.

Ο οδηγός του ημιφορτηγού, σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες είναι 53χρονος, Ρουμανικης καταγωγής.

Τη σκηνή επισκέφτηκε και ο ιατροδικαστής Σοφοκλής Σοφοκλέους αλλά και μέλη της αστυνομικής διεύθυνσης Πάφου, της τροχαίας και του Αρχηγείου Αστυνομίας.

Συλλυπητήρια επιστολή εξέδωσε το Τμήμα Τελωνείων, όπου εργαζόταν ο άτυχος 47χρονος που έχασε τη ζωή του εν ώρα καθήκοντος κατά τη διάρκεια μετάβασής του από το Τελωνείο Λεμεσού στο σημείο διέλευσης Κάτω Πύργου.
Πηγή Tromaktiko
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ