2015-08-08 02:12:14
Φωτογραφία για ΚΡΙΣΙΜΕΣ ΜΕΡΕΣ ΓΙΑ ΕΡΝΑΝΙ...
Μέσα στα επόμενα 24ωρα αναμένεται να ξεκαθαρίσει οριστικά η περίπτωση του Ερνάνι για τον Ολυμπιακό.

Μετά την απόκτηση του Εστεμπάν Καμπιάσο, ο Ολυμπιακός συνεχίζει να ασχολείται με τη μεταγραφική του ενίσχυση, προκειμένου να εμφανιστεί πανίσχυρος τη σεζόν που ξεκινάει σε Ελλάδα και Ευρώπη. Πλέον, σε πρώτο πλάνο έρχεται η απόκτηση του Ερνάνι από την Πόρτο με την περίπτωσή του βέβαια, να έχει αρκετές δυσκολίες, όπως έχουμε αναφέρει.

Ο Πορτογάλος, είναι ο πρώτος στόχος για τα αριστερά της επίθεσης και οι ερυθρόλευκοι έχουν εντείνει τις προσπάθειές τους για να έρθουν σε συμφωνία με την Πόρτο.

Ο ποδοσφαιριστής είναι θετικός στο να έρθει στην Ελλάδα για τον Θρύλο, ωστόσο το… αγκάθι είναι η στάση της Πόρτο. Συγκεκριμένα οι «δράκοι» συζητούν μόνο για τον μονοετή δανεισμό του ποδοσφαιριστή, χωρίς να δίνουν τη δυνατότητα στους ερυθρόλευκους να τον αποκτήσουν στο τέλος της σεζόν.

Κάτι που δεν συμφέρει σε καμία περίπτωση τους νταμπλούχους Ελλάδας, καθώς σε περίπτωση που κάνει καλή σεζόν, ο Ολυμπιακός δεν θα έχει την επιλογή να τον αποκτήσει. Στα συν για τους ερυθρόλευκους, είναι η στάση του ίδιου του παίκτη που δείχνει θετικός στο να συνεχίσει την καριέρα του στο Λιμάνι και έτσι από την πλευρά του μπορεί να πιέσει τις καταστάσεις.

Όλα, αναμένεται να ξεκαθαρίσουν στις επόμενες δύο ή τρεις ημέρες όταν και θα υπάρχει οριστική εξέλιξη.
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ