2012-05-07 11:25:31
Φωτογραφία για Περιορισμένες αλλά καυτές οι ατάκες πολιτικών στο twitter!
Περιορισμένες αλλά ωστόσο ενδεικτικές του κλίματος που διαμόρφωσε η ψυχρολουσία του εκλογικού αποτελέσματος- το λες και βουτιά των δύο μεγάλων κομμάτων στο κενό-ήταν οι αναρτήσεις στο twitter όταν άρχισε να ξεκαθαρίζει το τοπίο... Το μεγαλύτερο φαρμάκι το έχυσε ο πρώην της ΝΔ Γιώργος Βουλγαράκης για τον Αντώνη Σαμαρά καταλογίζοντάς του πλήρη ευθύνη για την διάλυση της άλλοτε μεγάλης δεξιάς παράταξης. Όπως έγραψε χαρακτηριστικά:

"Αν είχε ξεκάθαρη πολιτική και δεν τροχοτομούσε την παράταξη θα είχε 20% διαφορά από το δεύτερο κόμμα και όχι 20% συνολικά. Δεν μπορεί ο άνθρωπος" .

Σε επίπεδο ΠΑΣΟΚ άρχισε η εσωκομματική χολή με την Έλενα Παναρίτη να... ριτουϊτάρει την άποψη χρήστη για το... μελανό παρελθόν της Μιλένας Αποστολάκη που εκείνη την ώρα ήταν στο Μega." Υποθέτω θα ζητήσει συγνώμη για το πρόστιμο που πλήρωσε η Ελλάδα λόγω μη άρσης της βουλευτικής της ασυλίας", έγραφε το twit.

Ο Άρης Σπηλιωτόπουλος, απελευθερωμένος προφανώς από το προεκλογικό απαγορευτικό Σαμαρά σε αναφορές περί συνεργασίας, άδραξε την ευκαιρία να επισημάνει ότι "οι πολίτες έκαναν το καθήκον τους, τώρα μετράμε ώρες ευθύνης για την Ελλάδα της επόμενης μέρας".

Εκείνος όμως που πραγματικά ζωγράφισε σχολιάζοντας την ήττα Βενιζέλου, ήταν ο... μαϊμού Κώστας Σημίτης, χρήστης με μεγάλη αίσθηση του χιούμορ. Τι έγραψε; "Δηλώνω παρών. ΥΓ: Βαγγέλη σόρρυ. Δάφνη ντύσου.Πάμε Ζάππειο" briefingnews.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ